Collectie

Digitale bronnen

Bekijk hier welke handige bronnen je allemaal online kunt gebruiken via de Bibliotheek, maar ook vanuit huis

Lees- of luisteradvies

Typ de naam van een schrijver die je goed bevalt en zie wat voor soorgelijke schrijvers te voorschijn komen.

Oostlandkast

Geniet van het werk geproduceerd door schrijvers uit Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Delfgauw, De Rotte, Kruisweg, Nootdorp, Oude Leede en Pijnacker, verzameld in een kast.

Bekijk details

Podcasts

Koptelefoon in de aanslag? Want behalve een luisterboek gaat er natuurlijk niets boven een boekenpodcast. We zetten wat interessante podcasts voor je op een rij. Over lezen, luisteren, boeken en bibliotheken.

Tijdschriften

Lees tijdschriften bij ons in de vestiging, leen ze om thuis te lezen of lees ze digitaal op je telefoon of tablet. Van AutoWeek tot Yoga Magazine. 

De app is gratis voor bibliotheekleden.

TOP 10

In alle vestigingen staan bestsellers sneller op de planken. Bibliotheek Oostland selecteert speciaal voor haar publiek de populairste titels. Deze titels worden continu vernieuwd. TOP 10 boeken zijn te vinden in een speciaal TOP 10-display

Muziek / Film

Vind je favoriete muziek, films en series op Muziekweb en Filmbieb! De Muziek en films die je op Muziekweb en Filmbieb ziet, kun je lenen via de lokale bibliotheek.

Bekijk details

MuziekWeb

MuziekWeb

Muziekweb is de muziekbibliotheek van Nederland. Met je bibliotheekpas leen je materialen uit de hele collectie.

FilmBieb

FilmBieb

Filmbieb is de filmbibliotheek van Nederland. Met je bibliotheekpas kun je dvd's lenen. Bekijk trailers en maak je keuze.