Wetswinkel Spreekuur

20 januari 2023, van 10:00 tot 12:00 | Vestiging Pijnacker, Buurt & Zo | Zaal 4

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Loopt u tegen een juridisch probleem aan en bent u op zoek naar vrijblijvend juridisch advies? De adviseurs van Wetswinkel Delfland helpen u graag!

De adviseurs van Stichting Wetswinkel Delfland draaien twee keer per maand een spreekuur in de Bibliotheek Oostland vestiging Pijnacker, Buurt & Zo. Het spreekuur zal plaatsvinden op de vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Het advies is geheel kosteloos. Tijdens het spreekuur krijg je de mogelijkheid om je verhaal te doen en vragen te stellen. Om je een goed en gedegen te kunnen adviseren, is het voor ons team belangrijk dat je alle relevante stuken meeneemt naar het inloopspreekuur. Nadat wij onderzoek hebben gedaan naar jouw zaak zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om onze bevindingen te bespreken. Hierbij houden wij altijd rekening met de termijnen die lopen in jouw zaak.

Meer informatie kunt u vinden op www.wetswinkeldelfland.nl

Voor hulp bij het digitaal opvragen van relevante stukken, printen of inloggen met DigiD kun je terecht bij het gratis inloopspreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid.

Vestiging Pijnacker, Buurt & Zo:

  • maandag tussen 18:30 – 20:00 uur
  • vrijdag 10:00 – 12:00 uur 

Vestiging Berkel en Rodenrijs:

  • dinsdag van 10:00 tot 12:00 uur
  • vrijdag van 18:30 tot 20:00 uur

Voor overige informatie kunt u de adviseurs van Wetswinkel Delfland ook mailen op info@wetswinkeldelfland.nl