Wetswinkel Spreekuur

23 september 2022, van 10:00 tot 12:00 | Elke 2 weken | Vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Loopt u tegen een juridisch probleem aan en bent u op zoek naar vrijblijvend juridisch advies? De adviseurs van Wetswinkel Delfland helpen u graag!

Vanaf vrijdag 6 mei zullen de adviseurs van Stichting Wetswinkel Delfland twee keer per maand een spreekuur draaien in bibliotheek Oostland in Pijnacker. Het spreekuur zal plaatsvinden in alle even weken op de vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Het advies is geheel kosteloos. Tijdens het spreekuur krijgt u de mogelijkheid om uw verhaal te doen en vragen te stellen. Om u een goed en gedegen te kunnen adviseren, is het voor ons team belangrijk dat u alle relevante stuken meeneemt naar het inloopspreekuur. Nadat wij onderzoek hebben gedaan naar uw zaak zullen wij zo spoedig mogelijk met u contact opnemen om onze bevindingen te bespreken. Hierbij houden wij altijd rekening met de termijnen die lopen in uw zaak.

Meer informatie kunt u vinden op www.wetswinkeldelfland.nl

Voor hulp bij het digitaal opvragen van relevante stukken, printen of inloggen met DigiD kunt u terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid.
Gratis inloopspreekuur in vestiging Pijnacker, Buurt & Zo op

  • maandag tussen 18:30 – 20:00 uur
  • vrijdag 10:00 – 12:00 uur 

in vestiging Berkel en Rodenrijs op

  • dinsdag van 10:00 tot 12:00 uur
  • vrijdag van 18:30 tot 20:00 uur.

Voor overige informatie kunt u de adviseurs van Wetswinkel Delfland ook mailen op info@wetswinkeldelfland.nl