Pubers & Poen, wat kun je als ouder het beste doen?

31 maart 2023, van 20:00 tot 21:30 | Online lezing door Eef van Opdorp

Kosten: gratis toegang: wel graag aanmelden

Hoe ga je met jouw puber in gesprek over zakgeld of kleedgeld? Welke grenzen stel je en ben je wel normaal? Hoe ziet je eigen geldgedrag eruit en wat geef je door? Eef van Opdorp, financieel coach en bekend van Uitstel van Executie, zorgt voor een boeiende avond waar je met een gezonde dosis humor informatie en handige tips krijgt.

Kinderen die van jongs af aan thuis leren hoe ze goed met geld om kunnen gaan zijn later gelukkiger. Ze hebben hun financiën beter op orde, sparen meer, delen meer en komen minder in de financiële problemen.

Tijdens de lezing leer je alles over het reptielen- emotionele en denkende geldbrein. Je wordt bewust van trucs waarmee neuromarketeers ons verleiden om nog meer te kopen. Je begrijpt de valkuilen waar onze pubers (als een-klik-generatie) mee te maken hebben. Denk aan geldezels, online gokken en nog veel meer.

Kortom, een avond die je niet wil missen!

Aanmelden voor de webinar "Pubers & Poen, wat kun je als ouder het beste doen?"

Over Eef van Opdorp

Eef van Opdorp is budgetcoach en helpt, na veertien jaar financieel deskundige bij het RTL4 programma ‘Uitstel van Executie’ te zijn geweest, nog steeds mensen om grip en overzicht te krijgen in hun financiële situatie. Daarnaast is Eef gespecialiseerd in het geldbrein en geldgedrag. Eef is auteur van Geld, Gezin en Geluk, Pubers en Poen en Gek van Geld.

Week van het geld

Dit webinar wordt georganiseerd door SBJ Samen Sterk tijdens de Week van het geld.