Workshop poëzie door gemeentedichter Mark Boninsegna

28 augustus 2020, van 19:00 tot 20:00 | Landgoed Vidaa, Hoeksekade 162, Bergschenhoek

Kosten: 5 euro | kaartverkoop via website bibliotheek

Altijd al willen weten hoe je jouw gedichten naar een hoger plan kan tillen? Tijdens deze workshop krijg je inzicht in wat poëzie spannend en interessanter kan maken. Vergeet niet dat de grootste dichters vaak niet de braafste jongetjes van de klas waren. Originaliteit is het belangrijkst!

De workshop poëzie wordt gegeven door gemeentedichter Mark Boninsegna. De gemeentedichter is geboren in Berkel en Rodenrijs en met zijn uiteenlopende activiteiten spreekt hij verschillende doelgroepen aan. Volgens Mark is zijn poëzie zoals zijn leven, zonder poespas en recht van de straat.

Zomerritme: workshops dans muziek & woordkunst

Deze workshop is onderdeel van Zomerritme. Wil je kennismaken met percussie, poëzie of dans? Of schrijf jij zelf gedichten maar wil je jouw teksten of performance verbeteren? Jay’s Place en Bibliotheek Oostland bieden inwoners van Lansingerland op 28 augustus verschillende workshops voor alle leeftijden en instapniveaus. Doe mee aan een van de interessante workshops op het gebied van muziek, dans en woordkunst die ervoor zorgen dat jij nog nét even wat langer in dat zomerritme blijft. Bekijk de website van Lansingerland Beweegt om te zien wat er allemaal te doen is!