Vertelavond met Nico van Lent en Hans van Woerkom

16 januari 2020, 20:00 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Kosten: 8 euro (incl. thee of koffie) | Aanmelden via info@hansvanwoerkom.nl of 010-5120667

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op donderdag 16 januari om 20:00 uur komt Nico van Lent samen met Hans van Woerkom verhalen vertellen in Bibliotheek Oostland, vestiging Berkel en Rodenrijs. Nico is een rasverteller met een gevarieerd repertoire. Het wordt een avond met prachtige verhalen!

Voor de pauze vertelt Nico over zijn ervaringen met zijn ouders met dementie. Het te laat onderkennen wat er aan de hand is, de pogingen op afstand hun leven te regelen, het verdriet, maar ook over de humor die er ondanks de ziekte nog kan zijn. Na de pauze maakt Nico ons deelgenoot van een verlaat kerstverhaal. Soms verlopen de kerstdagen anders dan verwacht. Dit persoonlijke verhaal gaat over een Kerst van 35 jaar geleden.

Hans van Woerkom komt met drie wat kortere verhalen. ‘De blauwe roos’ gaat over een Chinese prinses die zelf wil bepalen wie haar echtgenoot wordt. In ‘De grootste liefde’ verlaten drie monniken het klooster om op zoek te gaan naar de grootste liefde die er bestaat. Godfried Bomans schreef mooie verhalen. Eén daarvan zal Hans voor het voetlicht brengen: ‘De koning die niet dood wilde’.

Kosten: € 8,-. (incl, thee of koffie)
Aanmelden via info@hansvanwoerkom.nl of 010-5120667.