Poëzieweek 2020: Literaire Lunch met Tsead Bruinja

2 februari 2020, 12:00 | vestiging Bleiswijk, 't Web

Kosten: 25 euro (inclusief driegangenlunch en een drankje per gang) | Kaartjes te koop via website (of tijdens de informatie en adviesuren aan de balie)

In samenwerking met Oostlandse dichters organiseert Bibliotheek Oostland twee activiteiten tijdens de Poëzieweek in 2020. Op zondagmiddag 2 februari kun je genieten van poëzie, muziek en heerlijk eten tijdens de Literaire Lunch in onze vestiging Bleiswijk, 't Web.

Na het succes van de afgelopen editie organiseert Bibliotheek Oostland weer een Literaire Lunch in Theater ’t Web in Bleiswijk. Kom genieten van poëzie tijdens een heerlijke driegangenlunch waarbij Tsead Bruinja zal voordragen uit eigen werk. In 2019 werd hij door een commissie van kenners en dichters benoemd tot Dichter des Vaderland. Hij wordt beschreven als ‘een dichter die in eerlijke, eenvoudige woorden zowel gevoelig als scherp kan zijn, die een inval of anekdote tot gedicht kan verheffen en rauwheid en lyriek afwisselt’. Verder zijn er meerdere Oostlandse dichters van de partij, waaronder Mark Boninsegna die het programma afsluit. Inloop vanaf 11:45 uur.

De Literaire Lunch van vorig jaar was een groot succes! Nieuwsgierig? Lees dan hier de terugblik van vorig jaar.

Foto Tsead Bruinja door Tessa Posthuma de Boer