Versier je glas of mok!

14 januari 2020, van 14:00 tot 16:00 | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Kosten: Gratis toegang, meedoen aan de activiteit is € 4,50 en consumpties zijn voor eigen rekening.

Elke dinsdagmiddag is er van 14.00 – 16.00 uur is er speciale koffie met huisgemaakte taart in Buurt & Zo. Op iedere tweede dinsdag van de maand is deze middag nog specialer met een extra creatieve activiteit.

Kom op dinsdagmiddag 14 januari naar Buurt & Zo en versier je glas of mok. Met elkaar creatief bezig zijn om een glas of mok te pimpen met glas- of porselein verf is een gezellige en ontspannen manier om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen in de buurt.

Iedere tweede dinsdag van de maand organiseren DOEL Delfland Prins Hendrikstraat en de bibliotheek Oostland een creatieve activiteit. Je kunt jezelf hiervoor aanmelden via r.bruijnzeels@ggz-delfland.nl of n.vaneck@bibliotheekoostland.nl of bij de balie van de bibliotheek Oostland, vestiging Pijnacker, Buurt & Zo. De kosten voor deze middag (inclusief materiaal) bedragen dit keer €4,50. Als je je eigen beker of glas meeneemt, krijg je een kleine korting.