Weg van Momenten: Arjan Kleton, Don Rooks en Mark Boninsegna.

14 september 2019, van 15:00 tot 17:00 | Theater 't Web

Kosten: Gratis toegang

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De ‘Weg van Momenten’ route stopt ook in Theater 't Web. Ze bieden een toegankelijk, divers programma met drie gratis voorstellingen: Arjan Kleton, Don Rooks en Mark Boninsegna.

BARTENDER & COMEDIAN | ARJAN KLETON


Barkeeper, komiek, Arjan, barman, feestbeest, treenert, cocktailshaker of comedian.... het is allemaal van toepassing.. Maar uiteindelijk wordt hij toch al jaren verreweg het meeste aangesproken met Kletoni.

Passie, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn typerende eigenschappen voor de man die op zijn 38e besloot zijn vaste baan op te zeggen en zijn dromen achterna ging. Nu combineert Arjan Kleton zijn passies en bezorgt hij zijn publiek aan de bar en in het theater een geweldige avond als cocktailshaker en cabaretier. Dat zijn gasten in elk geval één avond net zo blij mogen worden als dat hij zich voelt, nu hij zich full-time bezighoudt met Cocktails & Comedy.

SINGER-SONGWRITER | DON ROOKS


Don Rooks is de nieuwe sensatie in de Nederpop. Hij speelt een combinatie van eigen nummers en covers van onder meer De Dijk, Ramses Shaffy, Acda en de Munnik en The Scene. Genieten gegarandeerd.

Deze veelzijdige muzikant heeft als drummer al op de grotere podia in Nederland gestaan (o.a. North Sea Jazz, Concert at Sea). Nu laat hij echter een hele andere kant van zichzelf zien, waarbij de liefde voor de Nederlandse taal voorop staat. Met zijn persoonlijke teksten en warme stemgeluid neemt hij de luisteraar mee, zoals dat alleen in je moedertaal kan. Daarnaast zorgen zijn open podiumpresentatie en Brabantse roots ervoor dat een optreden vooral vol gezelligheid zit.

DICHTER | MARK BONINSEGNA


Wie kent hem inmiddels niet? Mark Boninsegna is sinds 17 oktober 2018 de eerste officiële gemeentedichter van Lansingerland. Mark zijn poëzie is zoals zijn leven, zonder poespas en recht van de straat. Liefde en romantiek worden afgewisseld met een “knal boven op je muil”, maar het verlangen naar “een morgen zonder gedoe” is altijd aanwezig. Hij noemt zich dan ook een Rock ’n Roll straatpoëet of poet without a cause