Berkel en Rodenrijs: Poppenspeltheater 'Het Sprekende Koffertje'

23 januari 2019, 10:00 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Kosten: Gratis toegang

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kinderen vanaf 2 jaar kunnen op woensdagochtend 23 januari ademloos luisteren en kijken naar de poppenkastvoorstelling: Mopje het sneeuwpopje wil ook voorgelezen worden! Poppenspeltheater Het Sprekende Koffertje speelt deze voorstelling zowel om 10.00 uur als om 11.00 uur. Het is een voorstelling voor de allerkleinsten.

Van woensdag 23 januari tot en met zaterdag 2 februari 2019 vindt alweer de zestiende editie van de Nationale Voorleesdagen plaats. Speciaal voor baby's, peuters en kleuters zijn er 'De Nationale Voorleesdagen'. Deze dagen hebben als doel het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen, te bevorderen. Voorlezen aan kinderen is belangrijk, het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel, vergroot hun woordenschat en draagt bij aan hun interactieve vaardigheden. Maar bovenal bezorgt het hun heel veel plezier.

De Nationale Voorleesdagen starten in Bibliotheek Oostland, vestiging Berkel en Rodenrijs, op woensdag 23 januari dus met een voorstelling van poppenspeltheater, ‘Het Sprekende Koffertje’. Er zijn twee poppenkastvoorstellingen, geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De tijden zijn 10:00 en 11:00 uur, de toegang is gratis. Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, u neemt de kleintjes toch zeker mee deze woensdagochtend?