Bergschenhoek: Ontmoet! aan de Lonkende Leestafel

15 februari 2018, van 14:00 tot 16:00 | Sociaal café Ontmoet!

Kosten: Eenmalig €8,- voor deelname aan de leesclub, bij de andere activiteiten is deelname gratis.

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De Lonkende Leestafel brengt mensen met hun interesses samen, stimuleert het lezen en laat kennis maken met verschillende onderwerpen waarover met elkaar gesproken wordt.

Bibliotheek Oostland is een van de organisaties die gehuisvest zijn in sociaal café Ontmoet! in De Stander. Dé nieuwe plek in Bergschenhoek om eens vaker binnen te lopen, een boek te lenen, een tijdschrift te lezen, ontspannen een kopje koffie te drinken en nieuwe mensen te ontmoeten!

Iedere derde en vierde donderdag van de maand van 14.00 – 16.00 uur organiseert de Bibliotheek Oostland in het sociaal café Ontmoet! een nieuwe activiteit: de Lonkende Leestafel.

De Lonkende Leestafel brengt op de 3e en 4e donderdagmiddag van de maand mensen met hun interesses samen, stimuleert het lezen en laat kennis maken met elkaar en met verschillende onderwerpen waarover met elkaar gesproken wordt. Verschillende sprekers vertellen met veel passie over het thema van de week.

Voor de volgende bijeenkomsten zijn er al meer activiteiten gepland:

  • Op 15 februari praat Cees Huurman van de Historische Vereniging ‘den Berchsenhoeck’ met de bezoekers over Bergschenhoek in vroeger tijden.
  • In de Boekenweek, met dit keer het thema ‘Natuur’ is op 15 maart Cor Noorman uitgenodigd. Hij is beheerder van de Groenzoom, het natuur- en recreatiegebied tussen Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp.