Bergschenhoek: Ontmoet! aan de Lonkende Leestafel

16 november 2017, van 14:00 tot 16:00 | Sociaal café Ontmoet!

Kosten: Eenmalig €8,- voor deelname aan de leesclub, bij de andere activiteiten is deelname gratis.

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De Lonkende Leestafel brengt mensen met hun interesses samen, stimuleert het lezen en laat kennis maken met verschillende onderwerpen waarover met elkaar gesproken wordt.

Bibliotheek Oostland is een van de organisaties die gehuisvest zijn in sociaal café Ontmoet! in De Stander. Dé nieuwe plek in Bergschenhoek om eens vaker binnen te lopen, een boek te lenen, een tijdschrift te lezen, ontspannen een kopje koffie te drinken en nieuwe mensen te ontmoeten!

Iedere derde en vierde donderdag van de maand van 14.00 – 16.00 uur organiseert de Bibliotheek Oostland in het sociaal café Ontmoet! een nieuwe activiteit: de Lonkende Leestafel.

De middagen worden gevuld rond een onderwerp: samen door verhalen terug naar vroeger, ééns per twee maanden een bijeenkomst van een nieuwe leesclub, hedendaagse thema’s als robots, gezonde voeding, consuminderen etc. Af en toe is er een spelmiddag met nieuwe onbekende spellen: geen ganzenborden of mens-erger-je-nieten maar Djenga, Cirkis, Blokus en andere spannende namen. Soms komen er schrijvers, dichters of anderen iets vertellen over hun werk of passie! Als de deelnemers zelf ideeën hebben voor de onderwerpen: deze zijn van harte welkom!

De leesclub trapt op 19 oktober af met het uitreiken van het eerste boek om te lezen. Dit boek wordt dan op 23 november gezamenlijk besproken. Om mee te doen met de leesclub kunt u zich nu al aanmelden bij n.vaneck@bibliotheekoostland.nl De kosten voor deelname tot de zomervakantie bedragen €8,00. De andere activiteiten zijn gratis. Alleen de koffie is voor eigen rekening.