Lezing: 'Levenslessen van een globetrotster'

20 augustus 2020, van 20:00 tot 21:00 | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo.

Kosten: 2,50 Euro | Kaartverkoop via culturaenzo.nl

Carla Groen neemt je mee op een wereldreis vol levenslessen. Hoe overleef je een val in een sloot vol koeienpoep? Hoe overkom je je angst voor spreken in het openbaar? Wat doe je als je een lift krijgt van foute types? De reislustige Carla schreef er een boek over en gaf het in eigen beheer uit.

Van veel van mijn reizen heb ik lessen geleerd. Levenslessen die de mensen en het leven zelf mij leerden. Deze lessen deel ik graag met jou, misschien heb je er iets aan en hoef je niet dezelfde ‘fouten’ te maken als ik om deze lessen te leren”.

Ze beschrijft haar avonturen levendig, alsof je er zelf bij bent. De oplossingen die ze vindt voor uitdagende situaties onderweg zijn origineel en vol humor. Met zelfspot beschrijft ze ook haar innerlijke reis naar volwassenheid.

Ben jij ook zo benieuwd naar de blunders die Carla hielpen om uit haar schulp te kruipen? Of wil je horen hoe zij om leerde gaan met onvoorziene en levensgevaarlijke situaties? Tijdens de lezing zal Carla fragmenten uit haar boek voorlezen en vragen beantwoorden. Aansluitend kun je het boek kopen en door haar laten signeren.