Lunch en Middag met koffiespecialiteiten

28 mei 2019, van 12:30 tot 16:00 | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Kosten: Gratis toegang, consumpties voor eigen rekening.

Elke dinsdagmiddag is er van 12.30 - 13.30 uur lunch en van 14.00 – 16.00 uur een ‘middag met koffiespecialiteiten’ met huisgemaakte appeltaart in Buurt & Zo. Hier ontmoet je andere mensen en leg je nieuwe contacten in de buurt.

In de 'Henk & Julia' lounge aan de Prins Hendrikstraat organiseren DOEL Delfland Prins Hendrikstraat en de Bibliotheek Oostland op iedere dinsdag van 12.30 uur lunch en van 14.00 – 16.00 uur een gezellige koffiemiddag. Meedoen aan deze middagen is gratis, alleen de kosten voor de lunch, de koffie specialiteiten en taart zijn voor eigen rekening. Voor deze middag zijn heerlijke lekkernijen voor bij de koffie gebakken. Op iedere eerste dinsdag van de maand is deze middag met koffie specialiteiten nog specialer met een extra activiteit.

Lunch dinsdag 28 mei van 12.30 - 13.30 uur
Soep van de dag Champignonsoep € 1,00
Broodje van de dag Broodje eiersalade € 1,75
Tosti Kaas en/of Ham € 1,35
Koffie / Thee € 0,50
Cappuccino € 0,75
Latte macchiato € 1,00
Koffiesiroop € 0,20
Slagroom € 0,20
Huisgemaakte appeltaart € 1,25

Start met Handlettering

Handlettering is hip. Met elkaar leren we op een eenvoudige manier hoe je aantrekkelijke handgeschreven teksten kunt maken. Er zijn voorbeelden om mee te oefenen: soorten letters en kleine afbeeldingen om je teksten mooier te maken. Tijdens de maandelijkse ‘Middag met koffiespecialiteiten’ op dinsdag 4 juni is er deze keer gelegenheid om met elkaar met handlettering bezig te zijn.

Tijdens de wekelijkse ‘middag met koffiespecialiteiten’ op dinsdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur, kun je andere mensen ontmoeten en nieuwe contacten leggen in de buurt. Er zijn koffiespecialiteiten te koop met een lekker stuk appeltaart, gebakken door de mensen van DOEL Delfland Prins Hendrikstraat.

Iedere eerste dinsdag van de maand organiseren we een extra activiteit. Je kunt jezelf hiervoor aanmelden via r.bruijnzeels@ggz-delfland.nl of n.vaneck@bibliotheekoostland.nl of bij de balie van de bibliotheek in Pijnacker. De kosten voor deze middag (inclusief materiaal) bedragen dit keer €3,00.