Kinderboekenweek: Activiteitenmiddag

2 oktober 2019, van 14:00 tot 16:00 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Kosten: 0,50 ct per activiteit

Kom tijdens de Kinderboekenweek gezellig naar Bibliotheek Oostland. Deze week staat in het teken van het thema 'Reis mee!' De Bibliotheek is extra gezellig in oktober, kom langs voor een van de reislustige activiteiten.

Selfie maken en printen

Tijdens deze middag is er heel veel te doen. Zo kun je bijvoorbeeld een selfie, alleen of met je vriend of vriendin maken. Daarna kun je deze foto vóór het printen met kadertjes, emoji's, tekst, stickers, filters en meer nog leuker maken. De foto kun je dan via de coolste mobiele fotoprinter op zakformaat direct afprinten als selfiesticker.

Glitter Tattoo

Droom je van exotische plekken en verre reizen? Bewijs jouw avontuurlijke zijde en laat een echte (afwasbare) voertuig tattoo met glitters zetten.

Maak je eigen vliegtuig

Vlieg je mee? We bouwen houten vliegtuigjes.

Kosten:

De selfie-sticker, de glitter-tattoo en het vliegtuigje zijn € 0,50 per stuk.