Informatiepunt Digitale Overheid telefonisch spreekuur

23 april 2021, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Kosten: Gratis, ook voor niet-leden | Bel 015 369 44 30

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Heb je vragen over de digitale overheid? Bel naar de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

Vanwege de maatregelen van het kabinet worden veel (overheids)zaken nu online afgehandeld. Heb je hier moeite mee en kun je wel wat hulp gebruiken? Je kunt bellen naar het Informatiepunt Digitale Overheid. Zij helpen je met vragen over websites van de overheid. En ze helpen met het vinden van hulp bij jou in de buurt. Je kunt onder andere bellen met vragen over het verlengen van je rijbewijs, het betalen van verkeersboetes, het aanvragen van huurtoeslag of het regelen van langdurige zorg. Maar ook met vragen over DigiD of het uitstellen van je belastingaangifte kun je bellen.

Het Informatiepunt is voor iedereen, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Dus loop je ergens tegenaan op een website van de overheid? Bel dan met onze medewerkers tijdens het telefonisch spreekuur.

Bel 015 369 44 30 tussen 10.00 en 12.00 uur