*Geannuleerd* Voorlichtingsbijeenkomst over de nieuwe donorwet.

20 oktober 2020, van 20:00 tot 21:30 | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Kosten: Gratis | Graag aanmelden via het aanmeldformulier

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op 1 juli 2020 is de nieuwe donorwet ingegaan. Alle mensen van 18 jaar en ouder die ingeschreven zijn in een Nederlandse gemeente komen in het Donorregister te staan. In het Donorregister staat of iemand na zijn dood orgaan- en weefseldonor wil zijn. Iedereen die na 1 juli 2020 geen keuze invult, komt in het donorregister met de vermelding ‘geen bezwaar tegen orgaandonatie’.

*Geannuleerd*

U krijgt informatie over wat orgaan- en weefseldonatie is en hoe u uw keuze in het Donorregister kunt invullen. De bijeenkomst duurt circa anderhalf uur en is gratis. De bijeenkomst is speciaal bedoeld voor mensen van 60 jaar en ouder.

Dit speciale programma kunnen wij kosteloos aan uw vereniging aanbieden namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De avond wordt verzorgd door Remedica.

De vestiging in Pijnacker, Buurt & Zo is open met inachtneming van de anderhalve meter afstand, een maximaal aantal bezoekers en de hygiënemaatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarom werken met een aanmeldformulier voor deze informatieavond.