Kennismaken met de Online Bibliotheek-app!

30 oktober 2021, van 11:00 tot 17:00 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Kosten: Gratis

De online Bibliotheek heeft vorig jaar een nieuwe app gelanceerd. In deze app kunnen gebruikers zowel e-books als luisterboeken zoeken, lenen én direct lezen. We helpen bibliotheekbezoekers, bestaande én nieuwe gebruikers graag om de Online Bibliotheek en deze nieuwe app te ontdekken. Ook is er natuurlijk ruimte voor andere vragen over het digitale aanbod van de Bibliotheek, zoals de TijdschriftenBieb en de online cursussen.

Lees- en luisterspot

Deze dag staat in onze vestiging in Berkel en Rodenrijs een mooie nieuwe lees- en luisterspot opgesteld. Professionals van de bibliotheek zijn aanwezig om geïnteresseerden wegwijs te maken en vragen te beantwoorden. In de nieuwe app laten we de bezoekers de collectie van duizenden e-books en digitale luisterboeken zien, waar zij met hun bibliotheekabonnement óók toegang toe hebben. We kunnen bibliotheekleden ook praktisch helpen: met het downloaden van de app, het registreren voor de online Bibliotheek en het downloaden van de (eerste) titels. De koffie en thee staat klaar en natuurlijk zorgen we ervoor dat we de lees- en luisterspot veilig is voor bezoekers.

Voor iedereen

Ook niet-leden zijn van harte welkom deze dag, wil je meer weten over de mogelijkheden die we als Bibliotheek bieden of heb je vragen over het afsluiten van een abonnement dan helpen we graag.

Proberen?

In september is de nieuwe online Bibliotheek-app gelanceerd. Probeer 'm nu alvast op je telefoon of tablet: