Cabaretduo Spruijt & Opperman: 'Heimweeën'

15 november 2019, van 20:00 tot 22:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

Kosten: 15 euro

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De dames Spruijt & Opperman (Carlie is die met die krullen en Eva die met de tatoeages) hebben de eer om op vrijdag 15 november te mogen schitteren in het vernieuwde theater CulturA en Zo in de Dorpsstraat in Nootdorp. Zij spelen dan de voorstelling ‘Heimweeën’ die begint om 20.00 uur en kost 15 euro. Daar zit zelfs het drankje na afloop bij in. Een prima idee om weer eens in Nootdorp uit te gaan.

De dames debuteerden in 2016 met hun voorstelling ‘Zij en ik’. Ze traden op tijdens het beroemde Delft Fringe festival bij de buren dit jaar en nu komen ze naar Nootdorp. Ze leerden elkaar in 2009 kennen tijdens hun studie aan de Dutch Academy of Performing Arts. Daar is, zoals zij zelf zeggen, hun afstudeerproject uit de hand gelopen en uitgemond in de samenwerking: Spruijt & Opperman.

‘Heimweeën’

De voorstelling ‘Heimweeën’ begint met de stelling: ‘Wat heeft de jeugd van tegenwoordig het toch goed’. “True!”, stellen de dames, maar of we daar nou zo blij mee moeten zijn wordt betwijfeld. De dames vinden dat we verdrinken in luxe en verlangen naar een tijd waarin we niet lijden onder keuzes, maar waarin wij onze eigen keuzes bepalen.

Hip of suf?

Want als je voortdurend wordt geconfronteerd met de hipste gadgets, jaloersmakende killerbody’s en andermans droomcarrières, gaat er vanzelf iets knagen als jij in je eentje, met een knot op je hoofd en een pizza op schoot naar de zoveelste Netflix-serie zit te kijken. Tijd om zelf de regie weer op te pakken, zelf het startschot lossen en zelf de eindstreep bepalen.

Uit in Nootdorp

Dat belooft een ontzettend leuke avond te worden. Te meer ook omdat het een unieke kans biedt om het verbouwde theater CulturA & Zo eens vanbinnen te komen bekijken. Na afloop staat er een drankje klaar en vooraf is de Dorpsstraat bij uitstek geschikt om eerst even een hapje te gaan eten. Lekker op de fiets, dichtbij, gezellig en een cabaretduo dat op het punt staat door te breken in alle grote theaters. Een prima avondje uit!

Week van de Mantelzorg

Deze voorstelling is onderdeel van het theaterprogramma van CulturA & Zo. Dus bent u mantelzorger? Dan is er een gratis kaartje beschikbaar.
Mail naar Bureau Mantelzorg Ondersteuning via info@mantelzorgpijnacker-nootdorp.nl