Lichtjesavond

11 december 2019, van 18:00 tot 20:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

Lichtjesavond is een fijne traditie in Nootdorp. De Nootdorpse vestiging CulturA & Zo doet voor het eerst weer mee aan dit mooie evenement. Dat betekent dat er van alles te doen is in de Dorpsstraat en ook in CulturA & Zo zelf.

Dit jaar wordt geprobeerd iets moois te betekenen voor de Voedselbank, die ook gevestigd is in de Dorpsstraat. Er zijn diverse activiteiten in de Dorpsstraat, zo is er een kraampjesmarkt en treden er artiesten op. Het nodigt uit om naar de Dorpsstraat in Nootdorp te gaan, buiten te zijn en te genieten van de hartverwarmende sfeer. Er worden talloze kerstnummers gezongen en gespeeld en er is genoeg te eten en te drinken, o.a. glühwein en chocomelk en natuurlijk wordt het magische kerstgevoel gecreëerd als de lichtjes uit en de kaarsje overal aangaan.

CulturA & Zo zorgt voor het optreden van een popkoor, een jazzcombo, pianolerares Noor Nuis, viooldocente Imme Tonkes en nog veel meer. Jules en Jessica, van Cultuurcafé Ont-Moeten, lanceren het fenomeen ‘uitstelkoffie’. Dus zeker de moeite waard om te komen en u te laten betoveren door de XMas-spirit.