Buitenspeelfeest Harlekino

12 juni 2019 | Buurt & Zo Pijnacker

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op deze landelijke buitenspeeldag op woensdag 12 juni van Jantje Beton organiseert Speelotheek Harlekino weer een Buitenspeelfeest voor kinderen van 0-8 jaar.

Buitenspelen bij Buurt & Zo in Pijnacker

Kinderen kunnen in en om de speeltuin naast Buurt & Zo in Pijnacker (Julianalaan 47) samen met hun ouder(s) genieten van allerlei buitenspeelactiviteiten. Zo kunnen ze lekker rondrijden op allerlei verschillende fietsjes, stepjes en rolschaatsen, springtouwen, stoepkrijten, springen op een springkussen, spelen met waterbanen, geschminkt worden en nog meer. Het Buitenspeelfeest is voor alle kinderen gratis toegankelijk, de kinderen hoeven niet lid te zijn van de Speelotheek. Bij regen of ander slecht weer kan het helaas niet door gaan.

Waarom is buitenspelen zo leuk?

Buitenspelen met steeds weer ander speelgoed is extra leuk! Speelotheek Harlekino heeft voor alle leeftijden beweeg- en buitenspeelgoed te leen zoals rolschaatsen, fietsjes, stepjes, skelters in verschillende maten en ook verschillende racket en balspelen. Wil je een keer echt iets anders? Leen dan bijvoorbeeld de Twister wip (B068), Minigolf set (B402), Swingball tennisset (B039), Big Splash Waterpark (B034) of de Mega verkeersbordenset (B019). Zie je een groot item niet in de B-kasten maar is deze wel aanwezig volgens de bibliotheek catalogus? Kom dan langs tijdens Harlekino uren (woe & za 10-12u), dan wordt het voor je uit de opslag gehaald.