Berkel en Rodenrijs / Pijnacker: Boekenverkoop!

1 juli 2019, 10:00 t/m 20 juli 2019, 17:00 | Vestigingen Berkel en Rodenrijs en Pijnacker

Kosten: 1,00 euro per boek / DVD / Luisterboek / Game | 0,10 cent per tijdschrift

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De vakantietijd breekt aan! En hoe fijn is het niet om alvast in de stemming te komen en een stapel ongelezen boeken klaar te leggen om diep in weg te duiken tijdens zwoele zomeravonden. Bibliotheek Oostland helpt aan extra leesvoer, in de periode van 1 juli tot en met 20 juli worden afgeschreven boeken te koop aangeboden.

Een afgeschreven boek kan heel makkelijk meegenomen worden op reis om het dan vervolgens op het nachtkasje te laten liggen voor een volgende reiziger.

Allerlei genres boeken zijn vertegenwoordigd, dus voor elk wat wils. Voor een klein bedrag kan er een aanzienlijke stapel boeken mee naar huis genomen worden. Loop eens binnen en snuffel tussen de grote voorraad afgeschreven boeken.

Informatieve boeken, jeugdboeken en romans, maar ook films, luisterboeken en zelfs games, worden verkocht voor één euro per stuk, acht boeken tegelijk kosten vijf euro en de tijdschriften mogen mee voor tien cent per stuk. Ook niet-leden van de bibliotheek zijn van harte welkom bij de verkoop die plaatsvindt in de vestigingen Berkel & Rodenrijs en Pijnacker.