Niet zonder boeken op vakantie!

25 juni 2018, 10:00 t/m 14 juli 2018, 17:00 | Vestigingen Berkel en Rodenrijs, Pijnacker en Nootdorp

Kosten: € 0,50 per boek / € 5,00 per doos

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het duurt niet lang meer of de vakantietijd breekt aan. En hoe fijn is het niet om alvast in de stemming te komen en een stapel ongelezen boeken klaar te leggen om diep in weg te duiken tijdens zwoele zomeravonden. Bibliotheek Oostland helpt aan extra leesvoer, in de periode van 25 juni tot en met 14 juli worden afgeschreven boeken te koop aangeboden.

Een afgeschreven boek kan heel makkelijk meegenomen worden op reis om het dan vervolgens op het nachtkasje te laten liggen voor een volgende reiziger.

Allerlei genres boeken zijn vertegenwoordigd, dus voor elk wat wils. Voor een klein bedrag kan er een aanzienlijke stapel boeken mee naar huis genomen worden. Loop eens binnen en snuffel tussen de grote voorraad afgeschreven boeken.

Informatieve boeken, jeugdboeken en romans worden verkocht voor € 0,50 per stuk, tijdschriften voor € 0,10. Een hele doos kost € 5,00.

Ook niet-leden van de bibliotheek zijn van harte welkom bij de verkoop die plaatsvindt in de vestigingen Berkel en Rodenrijs, Pijnacker en Nootdorp.