Bleiswijk: voorstellingen Spekkie en Sproet

29 september 2018, van 15:00 tot 18:00 | Theater 't Web

Kosten: € 7,50

Twee spannende, interactieve voorstellingen (15.00 en 17.00 uur) over Spekkie en Sproet, het populaire speurdersduo van kinderboekenschrijfster Vivian den Hollander, samen met musicus Mattie Poels.

Spekkie en Sproet zijn twee superspeurders. Ze lossen mysteries en misdaden op, en komen daarbij geregeld in hachelijke situaties terecht. Spekkie eet dan graag een spekkie. ‘Daar kan ik beter van nadenken’ zegt ze altijd. Als Spekkie wordt uitgenodigd voor de bruiloft van haar nicht, op een cruise-schip, besluit ze voor één keer geen spekkies mee te nemen. Zelfs haar opschrijfboekje laat ze thuis.

Vivian den Hollander vertelt en zingt. Mattie Poels begeleidt haar op piano en neemt een koffer vol geluiden mee. De voorstellingen 'Spekkie en Sproet' zijn om 15.00 en 17.00 uur in Theater 't Web in Bleiswijk. Toegang kost slechts €7,50 per stuk.