Mindillusieshow | Privacy voor iedereen die niets te verbergen heeft

24 februari 2021, van 20:00 tot 21:00 | online voorstelling vanuit Bibliotheek Bollenstreek

Kosten: €5,00 leden | €7,50 niet-leden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Alles wat wij online doen is te volgen en te achterhalen maar je gedachten zijn veilig….toch?! Mindillusionist Jochem Nooyen demonstreert online wat hij van de toeschouwers kan weten en maakt met een spectaculaire act voelbaar wat de inbreuk op je privacy kan betekenen.

Privacy, gedachtenlezen en cybersecurity

Mindillusionist Jochem Nooyen zoekt uit wat privacy voor een mens betekent. Daarom vraagt hij zich af hoeveel privacy we hebben ingeleverd en hoeveel we nog over hebben? Je kan je afvragen of onze hersenen een firewall nodig hebben die onze gedachten beschermt tegen inbrekers. Bovenal geeft deze lezing en illusieshow over privacy een wonderlijke kijk op gedachtenlezen en cybersecurity.

Jochem Nooyen

Jochem Nooyen is acteur en mindilllusionist. Als illusionist was hij te zien in ‘De Nieuwe Uri Geller show’ en Zapp’s ‘De Magische Winkel’. Als acteur is hij vooral bekend als Barteljaap uit Rundfunk op NPO3. Jochem houdt zich bezig met mindillusieshows rond het menselijk brein. Het is een unieke combinatie van illusionisme, cabaret én inhoud.

De shows van Jochem Nooyen maken indruk op je. Interactief, verfrissend en bovenal wonderlijk. Geen standaard interactie met handen opsteken maar persoonlijke illusies die je raken en aan het denken zetten over de werkelijkheid.

Deze activiteit wordt georganiseerd door de Bibliotheek Bollentreek in samenwerking met de Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar en de Bibliotheek Oostland.

Geschikt voor 16 jaar en ouder.