Bingomiddag in Buurt & Zo

12 november 2019, van 14:00 tot 16:00 | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Kosten: Gratis toegang, meedoen aan de activiteit is € 4,00 en consumpties zijn voor eigen rekening.

Elke dinsdagmiddag is er van 14.00 – 16.00 uur een ‘middag met koffiespecialiteiten’ met huisgemaakte taart in Buurt & Zo. Op iedere tweede dinsdag van de maand is deze middag met koffie specialiteiten nog specialer met een extra activiteit.

Tijdens de maandelijkse gezellige middag van de bibliotheek en DOEL spelen we deze keer bingo. In een aantal speelronden zijn er leuke prijsjes te winnen! Er is tussendoor tijd voor een praatje tijdens het drinken van een kopje thee of een speciale koffie met taart of cake. Doe mee en ontmoet nieuwe mensen in je buurt.

Iedere tweede dinsdag van de maand organiseren DOEL Delfland Prins Hendrikstraat en de bibliotheek Oostland een extra activiteit. Je kunt jezelf hiervoor aanmelden via r.bruijnzeels@ggz-delfland.nl of n.vaneck@bibliotheekoostland.nl of bij de balie van de bibliotheek Oostland, vestiging Pijnacker, Buurt & Zo. De kosten voor deze middag (inclusief materiaal) bedragen dit keer €4,00.

Vanaf september worden deze maandelijkse activiteiten verplaatst naar de tweede dinsdagmiddag van de maand!

Koffie / Thee € 0,50
Cappuccino € 0,75