De Dag van de Liefde

14 februari 2020, van 09:00 tot 23:59 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op 14 februari, en de dagen voorafgaand aan Valentijnsdag, is er heel veel te doen in CulturA & Zo. Op 5 februari is er een geheime fotoshoot in CulturA & Zo. In de ochtend van 14 februari wordt een film vertoond over een opbloeiende liefde tussen oudere mensen, The Leisure Seeker. In de avond is er cabaret, stand-up comedy, in de theaterzaal.

Liefde, stuur een kaartje

Liefde kent geen leeftijdsgrens. Liefde kent vele verschijningsvormen. Naast de traditionele liefdesrelaties kennen we ook naastenliefde, liefde voor alles wat groeit en bloeit. Dat vieren we op De Dag van de Liefde. Er liggen ansichtkaarten klaar met liefdesboodschappen die anoniem verstuurd kunnen worden via CulturA & Zo. Wij zorgen dat ze op tijd bezorgd worden.

Laat je lief schaterlachen en je relatie is een succes!

Humor is het allerbelangrijkste in een goede relatie. Samen kunnen lachen, kunnen relativeren, dezelfde humor hebben, het is essentieel in een relatie. Dus trakteer je lief op een avondje lachen in Theater CulturA & Zo. Op vrijdagavond 14 februari (Valentijnsdag) treedt de Knock-Out Comedy Crew op. Zes totaal verschillende cabaretiers, dus voor elk wat wils. Als je deze avond samen overleeft weet je zeker dat het goed zit tussen jullie. Doe eens iets anders dan rozenblaadjes strooien op de trap en kom naar het theater. Natuurlijk is dit theaterbezoek prima te combineren met een romantisch dinertje in één van de vele restaurantjes in de Dorpsstraat.

Koop kaartjes en geniet van de liefde

Bestel film- en theaterkaartjes via de site en wie weet schiet jouw cupidopijl recht in het hart. Een ideale manier om in de culturele huiskamer van Nootdorp een praatje te maken en nieuwe mensen te ontmoeten.

De Dag van de Liefde wordt mede mogelijk gemaakt door SBJ Samen Sterk.