Inloopspreekuur voor huiswerk bij de inburgering

29 november 2019, van 12:30 tot 13:30 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Kosten: Gratis toegang | Vooraf aanmelden is niet nodig

Ben jij bezig met het behalen van de inburgeringsexamens of aan het leren voor B1/B2 Kom dan op vrijdag naar het inloopspreekuur voor het huiswerk bij jouw taallessen.

Elke vrijdagmiddag, tussen 12.30 en 13.30 uur, kun jij vragenstellen over het huiswerk. De vrijwilligers van het spreekuur staan voor jou klaar om jou te helpen, zodat jij weer verder kan.

Deelname aan het spreekuur is geheel gratis en je hoeft je niet vooraf aan te melden.

Neem voor meer informatie contact op met Kimberly Steenbergen, projectmedewerker Vakteam Volwassenen bij de Bibliotheek Oostland. Bereikbaar via k.steenbergen@bibliotheekoostland.nl of 06-45684590