Medewerker Informatie & Advies

Gastheren en gastvrouwen

Ter aanvulling op de huidige teams gastvrouwen en gastheren zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de vestigingen in Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp.

Activiteiten vrijwilligers

De Bibliotheek zoekt vrijwilligers die willen assisteren bij de activiteiten.

Projectcoördinator Cultuurtrein

Allround vrijwilligers gezocht voor onze vestiging in Nootdorp

We zoeken digitale slimmerds

Bibliotheek Oostland zoekt twee enthousiaste vrijwilligers die hun digitale kennis graag willen overdragen aan anderen die weinig of geen ervaring hebben met digitale hulpmiddelen. De Bibliotheek zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om deelnemers aan de cursus Klik & Tik de beginselen van computergebruik bij te brengen. Voor deze activiteit, altijd op de vrijdagmiddag van 13.00 – 16.00 uur in de vestiging Pijnacker, staan twee vacatures open.

De cursus die bedoeld wordt heet ‘Klik & Tik’. Deze cursus biedt cursisten de mogelijkheid om computervaardigheden (verder) te ontwikkelen. Er wordt in kleine groepjes gewerkt zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht. Elke week werken de cursisten in hun eigen tempo aan hun vaardigheden. Heb je affiniteit met computers, ben je geduldig en heb je zin om anderen iets te leren, dan zijn we op zoek naar jou!

Meer informatie opvragen en aanmelden kan bij Kimberly Steenbergen via Kimberley Steenbergen of 06-45 68 45 90

Voor Stichting CulturA & Zo zijn wij op zoek naar twee nieuwe leden van de Raad van Toezicht.

Pijnacker-Nootdorp & Lansingerland

Het Taalhuis Oostland is op zoek naar nieuwe mensen die taalvaardig, sociaal en leergierig zijn

Handige klusvrijwilligers

De bibliotheek zoekt handige vrijwilligers voor klusjes zoals leidingwerk, loodgieten, elektra en verlichting, tegelwerk en sanitair, schilders werkzaamheden, stucwerk in en rond de bibliotheek en/of het bijhouden van de planten en struiken rond vestiging Pijnacker.