Gastheren en gastvrouwen

Ter aanvulling op de huidige teams gastvrouwen en gastheren zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de vestigingen in Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp.

Activiteiten vrijwilligers

De Bibliotheek zoekt vrijwilligers die willen assisteren bij de activiteiten.

Pijnacker-Nootdorp & Lansingerland

Het Taalhuis Oostland is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die taalvaardig, sociaal en leergierig zijn

Handige klusvrijwilligers

De bibliotheek zoekt handige vrijwilligers voor klusjes zoals leidingwerk, loodgieten, elektra en verlichting, tegelwerk en sanitair, schilders werkzaamheden, stucwerk in en rond de bibliotheek en/of het bijhouden van de planten en struiken in vestiging Pijnacker.

Vrijwillige docenten/begeleiders

U geeft les en begeleidt bij de Digisterker-cursus ‘Leren werken met de digitale overheid’. Aan de hand van bestaand cursusmateriaal leert u de cursisten hun DigiD gebruiken bij de verschillende digitale dienstverlening van de lokale en landelijke overheden. De cursus bestaat uit 3 lessen van 2 uur (groepsgrootte: min. 4, max. 8).

Profiel: geduldig en goed kunnen uitleggen, het leuk vinden om een ander iets te leren, affiniteit met digitalisering en de doelgroep, voor langere tijd beschikbaar.
Heeft u belangstelling, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met Kimberly Steenbergen via 06-45684590 of k.steenbergen@bibliotheekoostland.nl