Open Dag

Lansingerland / Pijnacker-Nootdorp

Kom jij ook?

Zaterdag 28 augustus bieden wij een prachtig programma bomvol activiteiten. Iedereen is welkom, jong en oud, trouwe leden, nieuwsgierige bezoekers en oude bekenden.

Kom naar één van onderstaande vestigingen of maak een fietstocht langs meerdere locaties! Binnen staat de koffie met iets lekkers voor je klaar.

Word op deze dag lid van de bibliotheek en krijg een leuk presentje!

De bibliotheek biedt zoveel meer dan boeken alleen en dat willen wij graag laten zien!

Tot 28 augustus!

vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Kom tussen 10.00 en 16.00 uur langs voor een hapje, drankje en gezellige activiteiten.

Historisch Genootschap Oud Pijnacker (HGOP) is aanwezig van 11.00 – 13.00 uur. Er draait een PowerPoint 'Pijnacker, een Plaatje' met bijbehorende tentoonstelling.

Het programma is samengesteld met Speelotheek Harlekino, SBJ SamenSterk en Team4Talent.

10.00 - 16.00 uur Informatie over het voorkomen van schulden en gratis budgetplanners en cashkwartet
10.00 - 12.00 uur Spelletjesochtend Harlekino en speelgoedverkoop (verkoop tot 16.00 uur)
10.00 - 16.00 uur Expositie 'Creatief Atelier STOER'
14.00 - 16.00 uur Workshop hologrammen (9+)
14.00 - 16.00 uur Workshop graffiti (10+)

Op de Open dag is er kraam met informatie te vinden over het voorkomen van schulden. Er zijn verschillende folders en je kunt een gratis budgetplanner ophalen. In de budgetplanners kun je al je inkomsten en uitgaven een jaar lang bijhouden. Ook staan er veel handige tips in. Verder is er een cashkwartet en leuke gadgets te verkrijgen en kunnen kinderen een spaarpot beschilderen.

vestiging Berkel en Rodenrijs

Dit programma is samengesteld met Oostland Literair, SeniorWeb Lansingerland en de Historische Vereniging Berkel en Rodenrijs.

vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

Kom tussen 10.00 en 16.00 uur langs voor gezellige activiteiten en gebruik een hapje/drankje in cultuurcafé Ont-Moeten.

Het programma is samengesteld met Oostland Literair, Muziek op Schoot en Team4Talent.

10.00 - 12.00 uur Muziek op Schoot (0-6) = VOLGEBOEKT!
10.00 - 12.00 uur Taxatie van oude boeken
14.00 - 16.00 uur Workshop Ukelele (8+)
14.00 - 16.00 uur Literaire tour met Oostlandschrijvers en -dichters
14.00 - 16.00 uur Voorlezen in het Verhalenbos (0-6)

vestiging Bleiswijk, 't Web

Kom tussen 10.00 en 13.00 uur langs voor gezellige activiteiten en een gratis drankje.

Dit programma is samengesteld door SeniorWeb Lansingerland, Speelotheek De Vlieger en Theater ’t Web.

jeugdpunt Driesprong

Tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen kinderen in jeugdpunt Driesprong langskomen om mee te doen met een leuke puzzelopdracht.