Kinderboekenweek

4 t/m 15 oktober 2023

'Bij mij thuis'

Bij mij thuis lezen we elke avond voor het slapengaan. Bij mij thuis kun je heel ver boven de stad uitkijken. Bij mij thuis vieren we het Suikerfeest. Bij mij thuis wonen twee mama’s. Bij mij thuis eten we elke vrijdag patat. Bij mij thuis zijn alle deuren breed genoeg voor de rolstoel van mijn broertje. Hoe is het bij jou thuis? Wat maakt jouw huis een thuis? Bij iedereen is het thuis anders. We kunnen zo veel van elkaar leren, lees mee!

Buurvrouw & Buurvrouw

Het Kleine Theater

Woensdag 4 oktober, 15:00 uur
Voor kinderen van 3-11 jaar
CulturA & Zo, Nootdorp

Geïnspireerd op de beroemde naast elkaar wonende klussers Buurman en Buurman. In dit geval wordt er echter niet geklust met hamers en spijkers maar met strijkbouten, stofzuigersnoeren, bergen was en ander vrouwelijk gerotzooi. Ook in Buurvrouw & Buurvrouw gaat er natuurlijk van alles mis. Maar voor de buurvrouwen is niets een probleem, alles is een uitdaging! Ook al zit het tegen, samen komen ze er wel uit.

De voorstelling is zodanig gemaakt dat het niet eng is voor de kleinste bezoeker, maar ook zeker niet saai voor de oudste.

Kaartjes, inclusief iets lekkers, kosten € 13,50

Naar kaartverkoop

De Drie Biggetjes

Poppentheater Koekla

Zondag 15 oktober, 11:00 uur
Voor kinderen vanaf 3 jaar
Theater ’t Web, Bleiswijk

De drie kleine biggetjes Nif, Naf en Noef trekken de wijde wereld in. Al snel wordt het herfst en besluiten ze ieder een huisje te bouwen.

Ze hebben het gezellig in hun nieuwe huisjes, maar de biggetjes weten niet dat de wolf op de loer ligt. Lukt het de wolf om ze te pakken te krijgen? Of zijn ze hem te slim af?

Een muzikaal verhaal met schitterende handpoppen, sfeervolle muziek, humor én een beetje spanning.

Kaartjes kosten € 7,50

Naar kaartverkoop

Boeken voor groep 1 & 2

Boeken voor groep 3 & 4

Boeken voor groep 5 & 6


Meer boekentips?

Kies je leeftijd.

  • 0 - 6 jaar

  • 6 - 12 jaar

  • 12 - 18 jaar