Expositie in vestiging Pijnacker

Wist u dat het mogelijk is om een steeds wisselende kunstcollectie bij u thuis tentoon te stellen? De Kunstuitleen is hier bij uitstek geschikt voor.

De Kunstuitleen biedt een uitgebreide collectie schilderijen, zeefdrukken en lino’s die gemaakt zijn tijdens activiteiten van DOEL in de regio. Het werk is geselecteerd op beeldende criteria als zeggingskracht, originaliteit en kwaliteit. Zowel geschoolde kunstenaars, amateurs als autodidacten hebben werken ingeleverd. De collectie wordt steeds vernieuwd en uitgebreid.

Een kunstwerk uitzoeken en ondertussen een kopje koffie of thee drinken? Dat is wat DOEL Kunstuitleen in samenwerking met Bibliotheek Oostland, vestiging Pijnacker u te bieden heeft. De presentatiemappen zijn tijdens de ruime openingstijden van de bibliotheek in te zien. Wilt u abonnee worden en een kunstwerk meenemen of omruilen dan kan dat op dinsdag- of woensdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur.