Expositie in Pijnacker

De Blauwe Envelop

Patricia Ringeling

Deze zomer is in bibliotheek Oostland, vestiging Pijnacker, papierkunst uit de tentoonstelling De Blauwe Envelop van Patricia Ringeling te zien. In deze tentoonstelling staat de blauwe belastingenvelop centraal. Wie kent hem niet?

De blauwe belastingenvelop is verwerkt in siervoorwerpen en gebruiksvoorwerpen van hergebruikt papier, zoals schalen, vazen en sieraden. Elk voorwerp is uniek en handgemaakt. Grijp deze kans om te zien wat je met een belastingenvelop kunt doen.

Eerder was een selectie uit De Blauwe Envelop te zien in de bibliotheken in Den Hoorn en Berkel en Rodenrijs.

Patricia Ringeling woont in Delft, waar zij al meer dan twintig jaar haar atelier, Tantiri, heeft. Hier maakt zij haar recycle art en verzorgt zij workshops papier recyclen. Zij wil mensen bewust maken van de waarde van papierafval.

• Patricia Ringeling
  • www.tantiri.com