Ton Bruin | Chandra Kamps

In juli en augustus in Berkel en Rodenrijs

De getoonde portretfoto’s zijn gemaakt in samenwerking met de Berkelse visagiste Chandra Kamps Nakoe. Zowel Ton als Chandra waren ten tijde van deze opnames bezig met een opleiding, elk in hun eigen vakgebied. Chandra deed indertijd een opleiding tot visagiste. Nu verzorgt zij bij fotoshoots en filmopnames professionele opmaak en haarstyling van de modellen, acteurs en actrices. Na haar opleiding heeft zij zich verder gespecialiseerd in opmaak van modellen met een tintje.

tonbruin.1@gmail.com

Film Noir

Ton is vorig jaar afgestudeerd aan de FotoVakSchool in Rotterdam. De getoonde portretfoto’s bevatten foto’s uit zijn eindexamen portfolio uit een serie foto’s in de stijl van de film Noir. Later kwam in samenwerking met Chandra een serie foto’s tot stand die modellen laat zien van diverse etniciteit in de (trouw)kleding van hun land van afkomst. Alle portretfoto’s werden in de studio’s van de FotoVakSchool gemaakt.

Portretfoto

Chandra en Ton zetten hun samenwerking voort en bieden met deze expositie een inkijkje in de professionele mogelijkheid van serieuze portretfotografie voor degene die geïnteresseerd is in een portret van zichzelf, een geliefde, familie of zelfs een zakelijk portret.

Fotograaf Ton Bruin

Berkel en Rodenrijs 06-40557145

tonbruin.1@gmail.com

Visagiste Chandra Kamps

Berkel en Rodenrijs 06-21170113

info@taintedbeauty.nl