Expositie in Berkel en Rodenrijs

Angeles Rodríguez

Maart | April 2023

Angeles Rodríguez is Spaanse van geboorte, maar ze woont al jarenlang in Nederland. Haar atelier bevindt zich aan de rand van Delfgauw.

Het werk dat zij maakt is zeer uiteenlopend van aard. Van olieverfschilderijen tot beelden, van mozaïek sculpturen tot textiel werkstukken met Powertex. De onderwerpen en thema’s zijn ook heel gevarieerd. Zo schildert ze landschappen en zeegezichten, waarin duidelijk haar twee culturele achtergronden van Spanje en Nederland vertegenwoordigd worden. Daarnaast maakt ze afbeeldingen van bloemen en dieren, stillevens en fantasierijke voorstellingen, maar ook prachtige portretten.

Vorig jaar exposeerde Angeles o.a. bij De Verbeelding in Pijnacker in de beeldenexpositie in het Emmapark, maar waren haar werkstukken ook te zien in het bestuurscentrum van de gemeente Pijnacker.

Om andere mensen te helpen hun creativiteit te ontplooien, geeft Angeles ook verschillende workshops schilderen en mozaïk vanuit haar atelier aan de Delfgauwseweg 395 in Delft.

Meer informatie is te vinden op de website www.angeles.nl.
Ben je onder de indruk en wil je op de hoogte blijven van haar werk? Op haar website kun je je inschrijven voor haar nieuwsbrief.