Historisch Informatie Punt Pijnacker

Jubileumboek

Het Historisch Informatie Punt (HIP) is niet meer weg te denken uit onze vestiging in Pijnacker, Buurt & Zo. Al 10 jaar is er een waardevol samenwerkingsverband met het Historisch Genootschap ‘Oud Pijnacker’ om de lokale historie voor een breed publiek toegankelijk te maken.

Ter ere van het jubileum ging de werkgroep van het HIP aan de slag met de haast onmogelijke opdracht om hun werk van de afgelopen jaren samen te vatten in een boekje. Het resultaat is een kort en bondig overzicht van alle onderwerpen die de revue gepasseerd zijn. Burgemeester Ravestein kreeg de eer om als eerste het boekje te ontvangen. Ook de leden van het HGOP kregen het boekje thuisbezorgd. 

Contact

Heeft u foto’s of voorwerpen die te maken hebben met Pijnacker of gebruiksvoorwerpen uit de Nederlandse geschiedenis en wilt u deze delen met anderen? U kunt ze dan in bruikleen aan ons afstaan. Hiervoor kunt u contact opnemen met Mieke van der Kuij, tel. 015-3694662 of via e-mail: m.vanderkuij@telfort.nl.

De Hippers zijn iedere zaterdagochtend van 11.00-13.00 uur in de bibliotheek aanwezig om uw vragen te beantwoorden, voorwerpen of foto’s in ontvangst te nemen of om met u van gedachten te wisselen over de geschiedenis van Pijnacker. Kom gerust eens langs!
Voor nadere informatie kunt u ook contact opnemen met het bestuur van het HGOP. Kijk hiervoor op www.hgop-pijnacker.nl