‘Kommer en kwel in Pijnacker’

Nieuwe tentoonstelling / lezing

De komende lezing wordt verzorgd door de Hippers en vindt plaats op donderdag 7 januari 2020 met als onderwerp ‘Kommer en kwel in Pijnacker’.

Wat moet u zich daarbij voorstellen: Branden, besmettelijke ziektes, crisis in de economie, verkeersproblemen, stormen en windhozen, instorten van gebouwen al of niet met opzet, dominante huisvrouwen tegen onderdanige echtgenoten.

Wij beloven dat u na dit alles niet verdrietig en overstuur naar huis zult gaan, maar een nog bredere kijk op Pijnackers verleden zult hebben.

De avond vindt plaats op dinsdag 7 januari 2020 in de vestiging Pijnacker van de Bibliotheek Oostland, en begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Ook belangstellende niet-leden zijn van harte welkom (bijdrage 5 Euro).

Contact

Heeft u foto’s of voorwerpen die te maken hebben met Pijnacker of gebruiksvoorwerpen uit de Nederlandse geschiedenis en wilt u deze delen met anderen? U kunt ze dan in bruikleen aan ons afstaan. Hiervoor kunt u contact opnemen met Mieke van der Kuij, tel. 015-3694662 of via e-mail: m.vanderkuij@telfort.nl.

De Hippers zijn iedere zaterdagochtend van 11.00-13.00 uur in de bibliotheek aanwezig om uw vragen te beantwoorden, voorwerpen of foto’s in ontvangst te nemen of om met u van gedachten te wisselen over de geschiedenis van Pijnacker. Kom gerust eens langs!
Voor nadere informatie kunt u ook contact opnemen met het bestuur van het HGOP. Kijk hiervoor op www.hgop-pijnacker.nl