Bibliotheekabonnement in de schoen of onder de boom

In december is iedereen druk op zoek naar het perfecte schoencadeau of pakje onder de boom. Bibliotheek Oostland doet u graag ideetjes aan de hand.

Want heeft u grote of kleine lezers in de familie, of in de vriendenkring? Kent u diegene die nooit boeken genoeg heeft om te lezen? Vindt u het te kostbaar om iedere keer een boek te kopen? Geef dan eens geen boek cadeau, maar wel onbeperkt toegang tot boeken, e-books en luisterboeken.

Geef een bibliotheekabonnement cadeau

Lenen bij de bibliotheek heeft vele voordelen. Voor de prijs van twee gekochte boeken leent u een jaar onbeperkt via de Bibliotheek. Ook heeft u toegang tot de onlinediensten, zoals het lenen van e-books en luisterboeken, geschikt voor pc, laptop, mobiel of tablet.

Een lidmaatschap op de bibliotheek biedt gemak: overal uw gegevens inzien en beheren. U kunt vanuit huis verlengen, boeken reserveren en downloaden met onze apps.

Tot 18 jaar is het lidmaatschap van de bibliotheek gratis. Vanaf 18 jaar is er de keus uit verschillende soorten abonnementen met hun eigen voorwaarden. Een standaard jaarabonnement kost 49,75 euro. Zie hier alle tarieven.

Flexabonnement

Behalve het standaardabonnement biedt de bibliotheek vanaf januari 2020 nu ook het flexabonnement. Als u kiest voor het flexabonnement profiteert u o.a. van de volgende voordelen:

• u betaalt 4,50 per maand
  • na drie maanden lidmaatschap is dit abonnement per maand opzegbaar