Resultaat 1 - 10 (van 254)

Weergaveopties:

• Informatiepunt Digitale Overheid telefonisch spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 14:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Heb je vragen over de digitale overheid? Bel naar de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

vr 05 mrt

Van 10:00 tot 14:00

Wij zijn telefonisch dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 14.00 uur met uitzondering van de vestiging Bergschenhoek, Ontmoet! en de jeugdpunten de Driesprong (Bergschenhoek) en de Triangel (Delfgauw).

vr 05 mrt

• Taalcafé online Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | via Zoom

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen om met taal bezig te zijn.

za 06 mrt

• Inleveren en/of afhalen speelgoed bij Speelotheek Harlekino Bekijk details

Adorable little child, boy, sitting in a book store, reading books Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

De huidige coronasituatie laat het helaas nog niet toe om volledig open te gaan. Het is vanaf nu wel mogelijk om voor bestaande Harlekino leden speelgoed te lenen of in te leveren op afspraak op basis van reservering van een tijdslot op zaterdagmiddag.

za 06 mrt

ma 08 mrt

• Informatiepunt Digitale Overheid telefonisch spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 14:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

di 09 mrt

di 09 mrt

wo 10 mrt

• Muziek op schoot Bekijk details

Van 16:00 tot 16:25 | Via Zoom

‘Hallo hallo, mijn stem klinkt zo!’ Sterre en Stijn schateren van het lachen wanneer ze hun stem horen door de buis. Samen met de kinderen gaat Juf Félice op zoek. Waar is je stem? Achter de doos? In de emmer? Je ziet je stem niet, maar hóórt het wel. Met je stem kan je hele grappige spelletjes doen. Doe je mee?

wo 10 mrt

• Taalcafé online Bekijk details