Resultaat 1 - 10 (van 695)

Weergaveopties:

• Voorleesuurtje met Aniek en Nynke Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Theaterzaal van vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

Op zondag 4 juli is er om 10:30 uur een superleuk voorleesuurtje! Speciaal voor kinderen tussen de vijf en acht jaar. Dit zal verzorgd worden door Aniek (16) en Nynke (16). Zij zullen uit een tof kinderboek voorlezen. Dit doen de meiden in het altijd gezellige CulturA & Zo.

zo 04 jul

• Wandelen en Gezondheid Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Lansingerland

In duo’s gaan taalhuisdeelnemers met een vrijwilliger op pad. Tijdens de wandeling praten ze Nederlands. Ook is er aandacht voor een gezonde levensstijl. Bijvoorbeeld gezond eten, stress, en bewegen. Zodra het kan, bezoeken de wandelaars ook lokale sportverenigingen.

• Coronaprik spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Bibliotheek helpt bij afspraak coronaprik Heb je een brief ontvangen over de prik tegen corona? Heb je vragen over de brief of hulp nodig bij het maken van een afspraak? Kom naar het corona-spreekuur in de Bibliotheek Oostland, locatie Berkel en Rodenrijs.

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

• Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 14:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

wo 23 jun

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

• Taalcafé online Bekijk details

Van 09:30 tot 10:30 | Elke week | via Zoom

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen om met taal bezig te zijn.

• Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

• Coronaprik spreekuur Bekijk details

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Bibliotheek helpt bij afspraak coronaprik Heb je een brief ontvangen over de prik tegen corona? Heb je vragen over de brief of hulp nodig bij het maken van een afspraak? Kom naar het corona-spreekuur in de Bibliotheek Oostland, locatie Pijnacker.