Resultaat 81 - 90 (van 448)

Weergaveopties:

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

vr 10 dec

• Taalcafé online Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | via Zoom

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen om met taal bezig te zijn.

za 11 dec

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

di 14 dec

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

di 14 dec

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

wo 15 dec

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

• Taalcafé online Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | via Zoom