Resultaat 1 - 10 (van 496)

Weergaveopties:

• Kennismaken met de Online Bibliotheek-app! Bekijk details

Van 11:00 tot 17:00 | vestiging Berkel en Rodenrijs

De online Bibliotheek heeft vorig jaar een nieuwe app gelanceerd. In deze app kunnen gebruikers zowel e-books als luisterboeken zoeken, lenen én direct lezen. We helpen bibliotheekbezoekers, bestaande én nieuwe gebruikers graag om de Online Bibliotheek en deze nieuwe app te ontdekken. Ook is er natuurlijk ruimte voor andere vragen over het digitale aanbod van de Bibliotheek, zoals de TijdschriftenBieb en de online cursussen.

za 30 okt

• Taalcafé online Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | via Zoom

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen om met taal bezig te zijn.

za 25 sep

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

di 28 sep

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

di 28 sep

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

wo 29 sep

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

wo 29 sep

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

• Taalcafé online Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | via Zoom