Resultaat 1 - 10 (van 470)

Weergaveopties:

• 10 aug t/m 19 aug Costa CulturA Club Bekijk details

10 augustus 2022 t/m 19 augustus 2022 | vestiging Nootdorp, CultirA & Zo

Ga je niet op vakantie deze zomer? Kom dan gezellig naar de Costa CulturA Club! Een animatieteam staat voor je klaar met leuke knutsels, verrassende spellen en andere toffe activiteiten voor alle leeftijden.

• do 18 aug Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

• do 18 aug Taalcafé online Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | via Zoom

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen om met taal bezig te zijn.

• vr 19 aug Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

• vr 19 aug Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

• vr 19 aug Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

• za 20 aug Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | vestiging Bleiswijk, 't Web

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

• ma 22 aug Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo