Resultaat 1 - 10 (van 457)

Weergaveopties:

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

• Welzijnsspreekuur SWOP Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo, zaal 3

Elke vrijdagochtend heeft de SWOP een Welzijnsspreekuur. Dit vindt plaats in Pijnacker, in Buurt & Zo. Een sociaal werker van de Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp staat met raad en daad voor u klaar:

• Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Nieuwe mensen leren kennen en je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

• Kinderfilm: Bolt (NL) Bekijk details

14:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

Bolt vertelt het verhaal over dé TV-held, een hond met verrassende superkrachten. Zijn leven is iedere dag gevuld met spanning, actie en avontuur; tenminste alleen als de camera's in de studio's draaien. Want wat Bolt niet weet is dat zijn superkrachten alleen werken in de Hollywood studio's en zeker niet daarbuiten. Wanneer de populaire TV ster per ongeluk van de set terecht komt in New York City, begint pas echt zijn grootste avontuur. Op zijn reis door 'onze' wereld gaat Bolt op zoek naar zijn baasje en tegenspeelster Penny...

za 22 feb

• Kinderfilm: Plop en Prins Carnaval Bekijk details

10:30 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

Alaaf! Kabouter Plop en zijn vrienden vieren carnaval. Maar voor het zover is en iedereen zich kan gaan verkleden, moet er eerst een prins carnaval verkozen worden. Lui maakt grote kans, tenslotte is hij nog nooit aan de beurt geweest. Maar ook Klus wil dolgraag een keertje prins carnaval zijn. Wie wordt het dit jaar…?

zo 23 feb

• Programmeerworkshop voor kinderen Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | CulturA & Zo, Nootdorp

In 't Lab van Bibliotheek Oostland in CulturA & Zo verzorgt de Tinker Club regelmatig gratis workshops om iedereen de kans te geven kennis te maken met programmeren en de creatieve mogelijkheden van onder andere de micro:bit.

zo 23 feb

• Kinderfilm: Ratatouille (NL) Bekijk details

14:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

Bekijk Parijs vanuit een geheel nieuw oogpunt met betoverende nieuwe figuren. In één van de beste restaurants in Parijs droomt Remy, een rat met een eigen willetje, ervan om een beroemde Franse kok te worden. Hij staat in tweestrijd tussen wat zijn familie wil en zijn roeping. Samen met zijn vriendje Linguini zet Remy op hilarische wijze de Stad der Liefde op z'n kop. Ratatouille is een heerlijke film die naar meer blijft smaken!

ma 24 feb

• Kinderfilm: De schippers van de Kameleon Bekijk details

10:30 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

Hielke en Sietse zijn de beroemde en 'beruchte' tweeling van smid Klinkhamer uit het Friese dorp Lenten. De twee belhamels hebben één grote wens: een eigen boot. Hun droom komt uit wanneer een opduwboot het pal achter de smederij begeeft... Als het dorp onverwachts door een zware orkaan wordt getroffen, redt de tweeling het leven van de dokter die met z'n auto te water is geraakt. Deze heldendaad wordt beloond met de motor uit het wrak. Die kunnen ze mooi in hun nieuwe boot monteren! Hielke en Sietse hebben dan eindelijk hun eigen speedboot... De boot wordt geschilderd in alle kleuren van de regenboog en De Kameleon kan te water.

di 25 feb

• Speelochtenden Bekijk details

Van 09:00 tot 10:30 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Deze speelochtenden zijn gezellige bijeenkomsten waar ouders elkaar kunnen ontmoeten en peuters met elkaar kunnen spelen. Tevens wordt de mogelijkheid geboden aan ouders om meer te weten te komen over verschillende thema’s op het gebied van opvoeding en verzorging.

wo 26 feb

• Voorlezen en dansen bij de Buren Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | De Buren van Delfgauw, Florijnstraat 1

Kom in de voorjaarsvakantie fijn luisteren naar een verhaal, samen met papa, mama, opa of oma!

wo 26 feb