Resultaat 1 - 10 (van 417)

Weergaveopties:

• do 06 okt Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

• do 06 okt Taalcafé online Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | via Zoom

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen om met taal bezig te zijn.

• do 06 okt Vertelavond met Joris van Lehr en Hans van Woerkom Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | vestiging Berkel en Rodenrijs

De bekende Berkelse verhalenverteller Hans van Woerkom organiseert avonden vol verhalen. Hij nodigt steeds andere verhallenvertellers die uw verbeldingskracht zullen uitdagen. Zelf vertelt Hans elke avond één of meer verhalen begeleid door de veelzijdige muzikant Onno van Tongeren en zijn exotische instrumenten.

• vr 07 okt Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

• vr 07 okt Wetswinkel Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Loopt u tegen een juridisch probleem aan en bent u op zoek naar vrijblijvend juridisch advies? De adviseurs van wetswinkel Delfland helpen u graag!

• vr 07 okt Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

• vr 07 okt Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

• ma 10 okt Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

• ma 10 okt Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

• di 11 okt Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs