Resultaat 1 - 10 (van 441)

Weergaveopties:

Van 09:00 tot 16:30

Wij houden elke dag telefonisch spreekuur via elke vestiging. De medewerkers zitten voor u klaar om informatie te geven.

ma 25 mei

• Taalcafé met Bertha Bekijk details

Van 19:30 tot 20:30 | Elke week | via WhatsApp

Helaas kunnen de Taalcafés niet doorgaan in de bibliotheek, gelukkig is er nog wel een manier om Nederlands te praten.

ma 25 mei

Van 09:00 tot 11:00

di 26 mei

• Taalontmoeting Bekijk details

Van 19:30 tot 20:30 | Elke week | via Zoom of FaceTime

Helaas kunnen de Taalontmoetingen niet doorgaan in de bibliotheek, gelukkig is er nog wel een manier om Nederlands te leren.

di 26 mei

wo 27 mei