Resultaat 1 - 10 (van 59)

Weergaveopties:

• Een avond met jouw favoriete dichters Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | online poëzieavond live vanuit het Bibliotheektheater in Rotterdam

Ben jij een echte poëzieliefhebber? Meld je dan aan voor Ontmoet Dichters Online: een poëzieavond live stream.. Deze avond staat in het teken van voordrachten en interviews met jouw favoriete dichters. Ook krijg je de kans om zélf vragen te stellen!

do 04 feb

Van 10:00 tot 13:00

Wij houden elke werkdag telefonisch spreekuur via enkele vestigingen. De medewerkers zitten voor u klaar om informatie te geven.

ma 25 jan

di 26 jan

wo 27 jan

• Muziek op schoot Bekijk details

Van 15:30 tot 15:55 | Via Zoom

Voorleesmiddag met spelen en muziek rond het prentenboek ‘Coco kan het’ van Loes Riphagen. Interactief voorlezen en muziek maken voor de allerkleinsten (via Zoom).

wo 27 jan

• Taalcafé online Bekijk details

Van 09:30 tot 10:30 | Elke week | via Zoom

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

do 28 jan

do 28 jan