Resultaat 1 - 10 (van 581)

Weergaveopties:

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Bibliotheek helpt bij afspraak coronaprik Heb je een brief ontvangen over de prik tegen corona? Heb je vragen over de brief of hulp nodig bij het maken van een afspraak? Kom naar het corona-spreekuur in de Bibliotheek Oostland, locatie Berkel en Rodenrijs.

di 03 aug

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

di 03 aug

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

wo 04 aug

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Bibliotheek helpt bij afspraak coronaprik Heb je een brief ontvangen over de prik tegen corona? Heb je vragen over de brief of hulp nodig bij het maken van een afspraak? Kom naar het corona-spreekuur in de Bibliotheek Oostland, locatie Pijnacker.

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs