Resultaat 1 - 10 (van 514)

Weergaveopties:

• Coverband Rock Generation Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

Rock & Roll / Country Matinee.

zo 19 jan

• Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

ma 20 jan

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

di 21 jan

• DOEL Lunch & Speciale koffiemiddag Bekijk details

Van 12:30 tot 16:00 | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Elke dinsdagmiddag is er van 12.30 - 13.30 uur lunch en van 14.00 – 16.00 uur een ‘middag met koffiespecialiteiten’ met huisgemaakte appeltaart in Buurt & Zo. Hier ontmoet je andere mensen en leg je nieuwe contacten in de buurt.

di 21 jan

• Speelochtenden Bekijk details

Van 09:00 tot 10:30 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Deze speelochtenden zijn gezellige bijeenkomsten waar ouders elkaar kunnen ontmoeten en peuters met elkaar kunnen spelen. Tevens wordt de mogelijkheid geboden aan ouders om meer te weten te komen over verschillende thema’s op het gebied van opvoeding en verzorging.

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

• Stof Tot Taal Bekijk details

Van 14:30 tot 16:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Nederlands oefenen en creatief bezig zijn.

• Spreekuur Wethouder Kathy Arends Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

Een inwoner die een vraag heeft voor een wethouder of met hem/haar van gedachte wil wisselen, hoeft daarvoor niet meer naar het gemeentehuis te komen. In het coalitieakkoord is besloten om voor elke kern een wethouder te benoemen. De kernwethouders gaan eens in per maand naar de betreffende kern toe.

• Voorlezen! Bekijk details

Father reading to son on sofa Van 15:00 tot 15:30 | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

Tijdens de Nationale Voorleesdagen wordt er op woensdagmiddag voorgelezen door onze vrijwilligers in vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

• Spreekuur Wethouder Ankie van Tatenhove Bekijk details

Van 16:00 tot 17:00 | vestiging Bleiswijk, 't Web

Een inwoner die een vraag heeft voor een wethouder of met hem/haar van gedachte wil wisselen, hoeft daarvoor niet meer naar het gemeentehuis te komen. In het coalitieakkoord is besloten om voor elke kern een wethouder te benoemen. De kernwethouders gaan eens per maand naar de betreffende kern toe.