Resultaat 1 - 10 (van 309)

Weergaveopties:

• Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | vestiging Bleiswijk, 't Web

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

za 21 mei

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

ma 23 mei

• Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

ma 23 mei

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

di 24 mei

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

di 24 mei

• Speelochtend Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Deze speelochtenden zijn gezellige bijeenkomsten waar ouders elkaar kunnen ontmoeten en peuters met elkaar kunnen spelen. Tevens wordt de mogelijkheid geboden aan ouders om meer te weten te komen over verschillende thema’s op het gebied van opvoeding en verzorging.

wo 25 mei

• Taalcafé online Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | via Zoom

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen om met taal bezig te zijn.

do 26 mei

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

vr 27 mei

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

vr 27 mei

• Nog niet naar bed Bekijk details

Van 15:00 tot 15:45 | CuturA & Zo

Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver! Op zaterdag 28 mei komt Tijl Damen in CulturA & Zo de voorstelling spelen bij het prentenboek ‘Maar eerst ving ik een monster’. Tijdens de Nationale Voorleesdagen was dit het Prentenboek van het Jaar. Helaas kon toen door de coronamaatregelen de voorstelling niet doorgaan, maar nu mogen we weer!

za 28 mei

Paginanavigatie