Resultaat 1 - 10 (van 377)

Weergaveopties:

Van 10:00 tot 14:00

Wij zijn telefonisch dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 14.00 uur met uitzondering van de vestiging Bergschenhoek, Ontmoet! en de jeugdpunten de Driesprong (Bergschenhoek) en de Triangel (Delfgauw).

do 22 apr

• Taalcafé online Bekijk details

Van 09:30 tot 10:30 | Elke week | via Zoom

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen om met taal bezig te zijn.

do 22 apr

• Informatiepunt Digitale Overheid telefonisch spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Heb je vragen over de digitale overheid? Bel naar de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

vr 23 apr

vr 23 apr

• Taalcafé online Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | via Zoom

• Afhalen en/of inleveren speelgoed bij Speelotheek De Vlieger Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | Elke week | vestiging Bleiswijk, 't Web

De huidige coronasituatie laat het helaas nog niet toe om volledig open te gaan. Het is vanaf nu wel mogelijk om voor bestaande speelotheekleden speelgoed te lenen of in te leveren op afspraak op basis van reservering van een tijdslot op woensdagmiddag of zaterdagochtend.

• Inleveren en/of afhalen speelgoed bij Speelotheek Harlekino Bekijk details

Adorable little child, boy, sitting in a book store, reading books Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

De huidige coronasituatie laat het helaas nog niet toe om volledig open te gaan. Het is vanaf nu wel mogelijk om voor bestaande Harlekino leden speelgoed te lenen of in te leveren op afspraak op basis van reservering van een tijdslot op zaterdagmiddag.

• Voorleesuurtje met Aniek en Nynke Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Online uitzending vanuit CulturA & Zo

Op de laatste zondag van de maand is er om 10:30 uur een superleuk voorleesuurtje! Speciaal voor kinderen tussen de vijf en acht jaar. Dit zal verzorgd worden door Aniek (16) en Nynke (16). Zij zullen vanaf die datum iedere laatste zondag van de maand uit een tof kinderboek voorlezen. Dit doen de meiden vanuit het altijd gezellige CulturA & Zo. Het voorleesuurtje zal online starten. Hopelijk kunnen de kinderen ook snel fysiek verwelkomd worden in het cultureel kloppende hart van Nootdorp.

zo 25 apr

ma 26 apr