Resultaat 1 - 10 (van 255)

Weergaveopties:

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

• Muzikaal voorlezen Bekijk details

Van 10:00 tot 10:45 | CulturA & Zo, Nootdorp

Muziek-op-schootdocent Rachel van Asten leest bijna elke tweede dinsdagochtend van de maand in CulturA & Zo voor en maakt muziek met jonge kinderen van anderhalf tot 4 jaar. Luister, kijk en kom gezellig meedoen!

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

wo 08 dec

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

do 09 dec

• TaalcafĂ© Oostland Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo