Resultaat 81 - 90 (van 253)

Weergaveopties:

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

do 31 mrt

• Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

• Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

di 05 apr

• Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

di 05 apr

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

wo 06 apr

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

do 07 apr

• Taalcafé Oostland Bekijk details