Resultaat 81 - 90 (van 457)

Weergaveopties:

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

• Computer- en Tabletcafé Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Heeft u ook weleens een vraag over uw Windows computer? Bent u al een iPad of Android tablet gebruiker? Heeft u veel of juist weinig ervaring met het gebruik van uw tablet?

• Computer-, Tablet- en Smartphone inloopspreekuur Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Ontmoetingscentrum De Leeuwerik, ruimte 'De Mus'

Heeft u wel eens problemen met de computer? Of heeft u vragen over het installeren en de werking van programma's? Dan kunt u iedere donderdag terecht bij De Leeuwerik.

• Spreekuur Wethouder Ankie van Tatenhove Bekijk details

Van 16:00 tot 17:00 | vestiging Bleiswijk, 't Web

Een inwoner die een vraag heeft voor een wethouder of met hem/haar van gedachte wil wisselen, hoeft daarvoor niet meer naar het gemeentehuis te komen. In het coalitieakkoord is besloten om voor elke kern een wethouder te benoemen. De kernwethouders gaan eens per maand naar de betreffende kern toe.

• Welzijnsspreekuur SWOP Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo, zaal 3

Elke vrijdagochtend heeft de SWOP een Welzijnsspreekuur. Dit vindt plaats in Pijnacker, in Buurt & Zo. Een sociaal werker van de Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp staat met raad en daad voor u klaar:

• Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Nieuwe mensen leren kennen en je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

• Inloopspreekuur Kindercoach Deirdre Kiel Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

Kindercoaching Basis & Balans wil laagdrempelig werken. Daarom is er nu ook een inloopspreekuur in de bibliotheek waar ouders/verzorgers vrijblijvend gebruik van kunnen maken. Onder genot van een kopje koffie of thee is er gelegenheid om vragen te stellen. Deirdre Kiel kan vragen omtrent kindercoaching beantwoorden, voorlichting of advies geven.

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

• WOII-Café Lansingerland Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

Het WOII-Café Lansingerland op 28 maart staat in het teken van ‘De laatste dag van de oorlog’. De capitulatie werd op 5 mei 1945 getekend. Maar daarmee was het westen van Nederland niet automatisch vrij. In Berkel ontstond op die dag nog een gewapend treffen tussen Duitsers en verzetslieden. Hoe herinnert u zich de laatste dag van de oorlog in Lansingerland of elders in het land?

za 28 mrt

• Informatiemarkt: Goed omgaan met geld is goud waard! Bekijk details

Van 11:00 tot 14:00 | Vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Honderden volwassenen en kinderen hebben niet genoeg inkomen om de vaste uitgaven te doen en maken geen of onvoldoende gebruik van de regelingen die er zijn. Bij de informatiemarkt zijn organisaties aanwezig die meer kunnen vertellen over alle regelingen en mogelijkheden die er zijn.

za 28 mrt