Resultaat 71 - 80 (van 427)

Weergaveopties:

• Computercafé Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Heeft u ook weleens een vraag over uw Windows computer? Bent u al een iPad of Android tablet gebruiker? Heeft u veel of juist weinig ervaring met het gebruik van uw tablet?

• Online inloopspreekuur Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | online via Jitsi Meet

Heeft u wel eens problemen met de computer? Of heeft u vragen over het installeren en de werking van programma's? Dan kunt u iedere donderdag online terecht via Jitsi Meet.

• Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

vr 06 nov

• Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

vr 06 nov

• Nanie's Roti Bekijk details

Van 10:00 tot 17:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Wist u dat in Buurt & Zo in Pijnacker ook van een kop koffie met eventueel gebak kunt genieten? In de Henk & Julia Lounge is er zelfs een terrasje om rustig wat te lezen met een kopje thee.

za 07 nov

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

di 10 nov

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

wo 11 nov

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

do 12 nov

• Taalcafé online Bekijk details

Van 09:30 tot 10:30 | Elke week | via Jitsi Meet

Helaas kunnen de Taalcafés niet doorgaan in de bibliotheek, gelukkig is er nog wel een manier om Nederlands te praten.

do 12 nov