Resultaat 71 - 80 (van 457)

Weergaveopties:

20:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

Toneelvereniging 'Het Voetlicht' presenteert het blijspel 'Laat mij maar begaan' van Luuk van Wijk.

vr 20 mrt

• Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

za 21 mrt

20:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

za 21 mrt

14:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

zo 22 mrt

• Speelotheek Harlekino: Speelgoedwerkgroepavond Bekijk details

Van 19:30 tot 22:15 | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Twee keer per maand op maandag- of dinsdagavond maakt de speelgoedwerkgroep van Speelotheek Harlekino allerlei nieuw speelgoed klaar voor de uitleen. Ze repareren dan ook eventueel speelgoed dat stuk is.

ma 23 mrt

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

di 24 mrt

• Spreekuur Wethouder Jan-Willem van den Beukel Bekijk details

Van 16:00 tot 17:00 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Een inwoner die een vraag heeft voor een wethouder of met hem/haar van gedachte wil wisselen, hoeft daarvoor niet meer naar het gemeentehuis te komen. In het coalitieakkoord is besloten om voor elke kern een wethouder te benoemen. De kernwethouders gaan eens per maand naar de betreffende kern toe.

di 24 mrt

• Speelochtenden Bekijk details

Van 09:00 tot 10:30 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Deze speelochtenden zijn gezellige bijeenkomsten waar ouders elkaar kunnen ontmoeten en peuters met elkaar kunnen spelen. Tevens wordt de mogelijkheid geboden aan ouders om meer te weten te komen over verschillende thema’s op het gebied van opvoeding en verzorging.

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

• Stof Tot Taal Bekijk details

Van 14:30 tot 16:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Nederlands oefenen en creatief bezig zijn.