Resultaat 71 - 80 (van 253)

Weergaveopties:

• Speelochtenden Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Deze speelochtenden zijn gezellige bijeenkomsten waar ouders elkaar kunnen ontmoeten en peuters met elkaar kunnen spelen. Tevens wordt de mogelijkheid geboden aan ouders om meer te weten te komen over verschillende thema’s op het gebied van opvoeding en verzorging.

wo 23 mrt

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

wo 23 mrt

Van 09:00 tot 11:00 | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

• Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

vr 25 mrt