Resultaat 71 - 80 (van 470)

Weergaveopties:

• vr 23 sep Wetswinkel Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Loopt u tegen een juridisch probleem aan en bent u op zoek naar vrijblijvend juridisch advies? De adviseurs van wetswinkel Delfland helpen u graag!

• vr 23 sep Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

• vr 23 sep Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

• ma 26 sep Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

• ma 26 sep Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

• di 27 sep Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen en ben je met taal bezig.

• di 27 sep Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

• di 27 sep Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

• wo 28 sep Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

• wo 28 sep Spreekuur wethouder Titia Cnossen Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

Eens in de 6 weken houdt wethouder Titia Cnossen (kernwethouder Bergschenhoek) haar spreekuur in Bibliotheek Oostland, vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!. Bent u inwoner van Bergschenhoek, en heeft u een vraag voor de wethouder? Dan kunt u deze stellen tijdens dit spreekuur. Om deel te nemen aan het spreekuur hoeft u geen afspraak te maken.

Paginanavigatie