Resultaat 61 - 70 (van 457)

Weergaveopties:

• Film: De Reünie Bekijk details

20:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

Na een burn-out keert de 35-jarige Sabine Kroese (Thekla Reuten) terug op haar werk. Al bij aanvang blijkt dat ze daar niet langer op haar plaats is. Ze heeft er geen vrienden meer en haar chef behandelt haar allesbehalve correct. Er is echter één lichtpuntje: de ontmoeting met de knappe Olaf van Oirschot (Daan Schuurmans), een man die ze zich herinnert uit haar tienerjaren.

ma 16 mrt

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

di 17 mrt

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

• Stof Tot Taal Bekijk details

Van 14:30 tot 16:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Nederlands oefenen en creatief bezig zijn.

• Kinderfilm: De film van Dylan Haegens Bekijk details

15:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

Dylan heeft zijn leven goed op orde; hij heeft een succesvol YouTube kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team: Rick, Teun en Marit. Er is alleen één stoorzender: IJsbrand. Hij is ook een YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan veel beter. De laatste tijd is IJsbrand wel erg snel met het uploaden van video's, zo snel dat het verdacht wordt. Dylan gaat samen met Teun op onderzoek uit en ontdekt het geheim van IJsbrand. Ze besluiten om zijn geheim zelf toe te passen. Vriendschap en liefde worden op de proef gesteld en Dylan moet alles op alles zetten om zijn vrienden en het succes niet te verliezen.

• Informatieavond: Thema 'Werken in de Cloud' Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Werken in de cloud? Ook iets voor u? Altijd al willen weten wat dat nu eigenlijk is, de Cloud?

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

do 19 mrt

• Computer-, Tablet- en Smartphone inloopspreekuur Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Ontmoetingscentrum De Leeuwerik, ruimte 'De Mus'

Heeft u wel eens problemen met de computer? Of heeft u vragen over het installeren en de werking van programma's? Dan kunt u iedere donderdag terecht bij De Leeuwerik.

do 19 mrt

• Welzijnsspreekuur SWOP Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo, zaal 3

Elke vrijdagochtend heeft de SWOP een Welzijnsspreekuur. Dit vindt plaats in Pijnacker, in Buurt & Zo. Een sociaal werker van de Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp staat met raad en daad voor u klaar:

vr 20 mrt

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo