Resultaat 61 - 70 (van 427)

Weergaveopties:

• Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Nieuwe mensen leren kennen en je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

• Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

• Nanie's Roti Bekijk details

Van 10:00 tot 17:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Wist u dat in Buurt & Zo in Pijnacker ook van een kop koffie met eventueel gebak kunt genieten? In de Henk & Julia Lounge is er zelfs een terrasje om rustig wat te lezen met een kopje thee.

za 31 okt

• Cursus 'Kunst in de Bieb!' Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Onmoet!

Doe mee aan de cursus ‘Kunst in de Bieb!’ waarbij we kijken naar kunstwerken. Wat zien we? Wat gebeurt er? Waar zien we dat aan? Maar ook: wat doet het met jou?

ma 02 nov

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

di 03 nov

• Cursus Open Boek Bekijk details

Van 13:30 tot 16:30 | Buurt & Zo, Prins Hendrikstraat 28, Pijnacker

De cursus Open Boek 2.0, een actuele versie van de eerdere Open Boek-cursus, leidt op tot leescoördinator.

wo 04 nov

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

wo 04 nov

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

do 05 nov

• Taalcafé online Bekijk details

Van 09:30 tot 10:30 | Elke week | via Jitsi Meet

Helaas kunnen de Taalcafés niet doorgaan in de bibliotheek, gelukkig is er nog wel een manier om Nederlands te praten.

do 05 nov