Resultaat 51 - 60 (van 496)

Weergaveopties:

• Voorstelling toneelstuk Broos over ouderen en veiligheid Bekijk details

Van 14:30 tot 15:30 | Theaterzaal, vestiging Nootsorp, CulturA & Zo

Theatergroep Drang speelt op 21 oktober in CulturA & Zo een actuele voorstelling over veiligheid voor ouderen. Vijf procent van de senioren krijgt te maken met zaken die hun veiligheid bedreigen. Dat gebeurt bijvoorbeeld door slaan, pesten of verwaarlozing. Vooral kwetsbare mensen lopen risico op financiële uitbuiting. De voorstelling maakt het onderwerp bespreekbaar. Na afloop is er nog een workshop.

do 21 okt

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

do 21 okt

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week | De Kiezel, Delfgauw

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

• Taalcafé online Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | via Zoom

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen om met taal bezig te zijn.

za 23 okt

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details