Resultaat 51 - 60 (van 457)

Weergaveopties:

• Vertelavond met Walter Roozendaal en Hans van Woerkom Bekijk details

20:00 | vestiging Berkel en Rodenrijs

De bekende Berkelse verhalenverteller Hans van Woerkom organiseert avonden vol verhalen. Hij nodigt steeds andere verhallenvertellers die uw verbeldingskracht zullen uitdagen. Zelf vertelt Hans elke avond één of meer verhalen begeleid door de veelzijdige muzikant Onno van Tongeren en zijn exotische instrumenten.

wo 11 mrt

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

• Computer- en Tabletcafé Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Heeft u ook weleens een vraag over uw Windows computer? Bent u al een iPad of Android tablet gebruiker? Heeft u veel of juist weinig ervaring met het gebruik van uw tablet?

• Computer-, Tablet- en Smartphone inloopspreekuur Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Ontmoetingscentrum De Leeuwerik, ruimte 'De Mus'

Heeft u wel eens problemen met de computer? Of heeft u vragen over het installeren en de werking van programma's? Dan kunt u iedere donderdag terecht bij De Leeuwerik.

• Welzijnsspreekuur SWOP Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo, zaal 3

Elke vrijdagochtend heeft de SWOP een Welzijnsspreekuur. Dit vindt plaats in Pijnacker, in Buurt & Zo. Een sociaal werker van de Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp staat met raad en daad voor u klaar:

• Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

• Toneelvereniging Het Voetlicht: 'Laat mij maar begaan' Bekijk details

20:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

Toneelvereniging 'Het Voetlicht' presenteert het blijspel 'Laat mij maar begaan' van Luuk van Wijk.

• Toneelvereniging Het Voetlicht: 'Laat mij maar begaan' Bekijk details

20:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp