Resultaat 51 - 60 (van 427)

Weergaveopties:

• Cursus 'Kunst in de Bieb!' Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Onmoet!

Doe mee aan de cursus ‘Kunst in de Bieb!’ waarbij we kijken naar kunstwerken. Wat zien we? Wat gebeurt er? Waar zien we dat aan? Maar ook: wat doet het met jou?

ma 26 okt

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

di 27 okt

• Muziek op schoot Bekijk details

Van 10:00 tot 10:25 | Via Zoom | Aanmelden via Ineke van der Meijden

‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ voorleesochtend met spelen en muziek . Interactief voorlezen en muziek maken voor de allerkleinsten via Zoom

• App-Tour Bekijk details

Van 11:00 tot 17:00 | vestiging Berkel en Rodenrijs

De online Bibliotheek heeft een nieuwe app (voor Apple en Android). In deze app kunnen gebruikers zowel e-books als luisterboeken zoeken, lenen én direct lezen. We helpen bibliotheekbezoekers, bestaande én nieuwe gebruikers graag om de online Bibliotheek en deze nieuwe app te ontdekken.

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

• Taalcafé online Bekijk details

Van 09:30 tot 10:30 | Elke week | via Jitsi Meet

Helaas kunnen de Taalcafés niet doorgaan in de bibliotheek, gelukkig is er nog wel een manier om Nederlands te praten.

• Computercafé Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Heeft u ook weleens een vraag over uw Windows computer? Bent u al een iPad of Android tablet gebruiker? Heeft u veel of juist weinig ervaring met het gebruik van uw tablet?

• Online inloopspreekuur Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | online via Jitsi Meet

Heeft u wel eens problemen met de computer? Of heeft u vragen over het installeren en de werking van programma's? Dan kunt u iedere donderdag online terecht via Jitsi Meet.

• Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.