Resultaat 41 - 50 (van 254)

Weergaveopties:

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | via Zoom

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen om met taal bezig te zijn.

za 10 apr

• Inleveren en/of afhalen speelgoed bij Speelotheek Harlekino Bekijk details

Adorable little child, boy, sitting in a book store, reading books Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

De huidige coronasituatie laat het helaas nog niet toe om volledig open te gaan. Het is vanaf nu wel mogelijk om voor bestaande Harlekino leden speelgoed te lenen of in te leveren op afspraak op basis van reservering van een tijdslot op zaterdagmiddag.

za 10 apr

Van 10:00 tot 14:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Heb je vragen over de digitale overheid? Bel naar de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

di 13 apr

Van 09:30 tot 10:30 | Elke week | via Zoom

do 15 apr

Van 10:00 tot 14:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

vr 16 apr

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | via Zoom

za 17 apr

• Inleveren en/of afhalen speelgoed bij Speelotheek Harlekino Bekijk details

za 17 apr

Van 10:00 tot 14:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

di 20 apr

• Informatieavond: Thema 'Videobellen' Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Het is leuk om elkaar te spreken. Nog leuker wordt het als je elkaar ook kunt zien. En dat kan gratis via internet.

wo 21 apr

Van 09:30 tot 10:30 | Elke week | via Zoom