Resultaat 41 - 50 (van 289)

Weergaveopties:

• Stof Tot Taal Bekijk details

Van 14:30 tot 16:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Nederlands oefenen en creatief bezig zijn.

wo 29 apr

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

do 30 apr

• Telefonisch Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00

Wij houden elke dag telefonisch spreekuur via elke vestiging tussen 9.00-11.00 uur. De medewerkers zitten voor u klaar om informatie te geven.

do 30 apr

• Thee & Taal Bekijk details

Van 08:45 tot 10:30 | De buren van Delfgauw, Florijnstraat 1, Delfgauw

Andere vrouwen leren kennen en gelijk je Nederlands oefenen? Thee & Taal is een ontmoetingsplek voor vrouwen die met taal bezig zijn.

• Telefonisch Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

• Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

za 02 mei

• Samen Koken, Samen Eten Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Elke maand komen vrijwilligers en deelnemers van het Taalhuis bij elkaar in onze vestiging in Pijnacker om lekkere gerechten met elkaar te maken en natuurlijk op te eten. Dit project staat in het teken van ontmoeting en taal.

ma 04 mei

• Taalcafé Oostland Bekijk details