Resultaat 41 - 50 (van 457)

Weergaveopties:

• Film: La La Land Bekijk details

19:30 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

Het verhaal volgt Sebastian en Mia, die nader tot elkaar komen doordat ze een gemeenschappelijk verlangen hebben om datgene te doen waar ze van houden. Maar wanneer het succes op de loer ligt, worden ze geconfronteerd met enkele keuzes die hun liefdesrelatie op het spel zet en waarbij hun gekoesterde dromen dreigen verscheurd te worden.

zo 08 mrt

• Astrid van den Bulk vertelt over haar boek ‘En toch…’ met het thema ‘voltooid leven’ Bekijk details

20:00 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Lezing van schrijfster Astrid van den Bulk op maandag 9 maart om 20:00 uur in onze vestiging in Berkel en Rodenrijs. Gratis toegang, wel graag aanmelden via aanmeldformulier.

ma 09 mrt

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

• Voorjaars bloemstukjes maken Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Elke dinsdagmiddag is er van 14.00 – 16.00 uur is er speciale koffie met huisgemaakte taart in Buurt & Zo. Op iedere tweede dinsdag van de maand is deze middag nog specialer met een extra creatieve activiteit.

• Speelotheek Harlekino: Speelgoedwerkgroepavond Bekijk details

Van 19:30 tot 22:15 | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Twee keer per maand op maandag- of dinsdagavond maakt de speelgoedwerkgroep van Speelotheek Harlekino allerlei nieuw speelgoed klaar voor de uitleen. Ze repareren dan ook eventueel speelgoed dat stuk is.

• Speelochtenden Bekijk details

Van 09:00 tot 10:30 | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Deze speelochtenden zijn gezellige bijeenkomsten waar ouders elkaar kunnen ontmoeten en peuters met elkaar kunnen spelen. Tevens wordt de mogelijkheid geboden aan ouders om meer te weten te komen over verschillende thema’s op het gebied van opvoeding en verzorging.

• Inloopspreekuur Kindercoach Deirdre Kiel Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | Vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Kindercoaching Basis & Balans wil laagdrempelig werken. Daarom is er nu ook een inloopspreekuur in de bibliotheek waar ouders/verzorgers vrijblijvend gebruik van kunnen maken. Onder genot van een kopje koffie of thee is er gelegenheid om vragen te stellen. Deirdre Kiel kan vragen omtrent kindercoaching beantwoorden, voorlichting of advies geven.

• Spreekuur Wethouder Kathy Arends Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

Een inwoner die een vraag heeft voor een wethouder of met hem/haar van gedachte wil wisselen, hoeft daarvoor niet meer naar het gemeentehuis te komen. In het coalitieakkoord is besloten om voor elke kern een wethouder te benoemen. De kernwethouders gaan eens in per maand naar de betreffende kern toe.

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

• Stof Tot Taal Bekijk details

Van 14:30 tot 16:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Nederlands oefenen en creatief bezig zijn.