Resultaat 391 - 400 (van 417)

Weergaveopties:

• do 29 jun Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

• do 29 jun Taalcafé online Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | via Zoom

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen om met taal bezig te zijn.

• vr 30 jun Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

• ma 03 jul Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

• di 04 jul Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

• di 04 jul Muzikaal voorlezen Bekijk details

Van 10:00 tot 10:45 | CulturA & Zo, Nootdorp

Muziek-op-schootdocent Rachel van Asten leest bijna elke tweede dinsdagochtend van de maand in CulturA & Zo voor en maakt muziek met jonge kinderen van anderhalf tot 4 jaar. Luister, kijk en kom gezellig meedoen!

• wo 05 jul Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

• do 06 jul Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

• do 06 jul Taalcafé online Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | via Zoom