Resultaat 31 - 40 (van 309)

Weergaveopties:

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

di 14 jun

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

di 14 jun

• Taalcafé online Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | via Zoom

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen om met taal bezig te zijn.

do 16 jun

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

• Wetswinkel Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Loopt u tegen een juridisch probleem aan en bent u op zoek naar vrijblijvend juridisch advies? De adviseurs van wetswinkel Delfland helpen u graag!

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

• Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | vestiging Bleiswijk, 't Web

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

za 18 jun

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo