Resultaat 31 - 40 (van 457)

Weergaveopties:

• Spreekuur Wethouder Jan-Willem van den Beukel Bekijk details

Van 16:00 tot 17:00 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Een inwoner die een vraag heeft voor een wethouder of met hem/haar van gedachte wil wisselen, hoeft daarvoor niet meer naar het gemeentehuis te komen. In het coalitieakkoord is besloten om voor elke kern een wethouder te benoemen. De kernwethouders gaan eens per maand naar de betreffende kern toe.

do 05 mrt

• Thee & Taal Bekijk details

Van 08:45 tot 10:30 | De buren van Delfgauw, Florijnstraat 1, Delfgauw

Andere vrouwen leren kennen en gelijk je Nederlands oefenen? Thee & Taal is een ontmoetingsplek voor vrouwen die met taal bezig zijn.

• Welzijnsspreekuur SWOP Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo, zaal 3

Elke vrijdagochtend heeft de SWOP een Welzijnsspreekuur. Dit vindt plaats in Pijnacker, in Buurt & Zo. Een sociaal werker van de Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp staat met raad en daad voor u klaar:

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

• Cursus 'Samen Kunst Kijken' Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Wegens succes organiseren Bibliotheek Oostland en kunstenares Naomi Lamens van Praktijk Eigen-Zinnig-Heid in januari weer de cursus 'Samen Kunst Kijken' in vestiging Pijnacker.

• Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

• Lokale schrijversmarkt tijdens de Boekenweek Bekijk details

Van 12:00 tot 14:00 | vestiging Berkel en Rodenrijs

In aanloop van de jaarlijkse Boekenweek, die plaatsvindt van 7 tot en met 15 maart 2020, organiseert Bibliotheek Oostland een schrijversmarkt. Op zaterdagmiddag 7 maart presenteren lokale en regionale schrijvers hun werk. Zowel leden als niet-leden zijn welkom in de vestiging Berkel en Rodenrijs. Het thema van de Boekenweek 2020 is ‘rebellen en dwarsdenkers’.

• Wouter Monden: 'Zomaar (in Nootdorp)' Bekijk details

20:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

Stand-up comedian Wouter Monden vuurt in zijn show 'Zomaar' aan de hand van vragen van zijn dochter een spervuur aan grappen af over o.a. kickboxles met huisvrouwen, verhuizen naar het platteland en verkleinwoorden.

• Vier Internationale Vrouwendag in CulturA & Zo Bekijk details

8 maart 2020 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

Op zondag 8 maart is het Internationale Vrouwendag en dat wordt ruim gevierd in CulturA & Zo. Maar natuurlijk zijn de heren ook van harte welkom! Om 14.00 uur is de theatervoorstelling ‘Familiegedoe’ van Yvonne Keuls. Yvonne Keuls zal ook nog tijd nemen om boeken te signeren.

zo 08 mrt

• Yvonne Keuls: 'Familiegedoe' (m.m.v. Pax Gritter gitaar en zang) Bekijk details

14:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

Yvonne Keuls is al meer dan een halve eeuw een veel gelezen en veel geprezen schrijfster. Zij werd geboren in Nederlands-Indië en kwam op zevenjarige leeftijd naar Nederland.

zo 08 mrt