Resultaat 31 - 40 (van 470)

Weergaveopties:

• do 01 sep Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

• do 01 sep Taalcafé online Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | via Zoom

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen om met taal bezig te zijn.

• do 01 sep Vertelavond met Janneke Tanja en Hans van Woerkom Bekijk details

20:00 | vestiging Berkel en Rodenrijs

De bekende Berkelse verhalenverteller Hans van Woerkom organiseert avonden vol verhalen. Hij nodigt steeds andere verhallenvertellers die uw verbeldingskracht zullen uitdagen. Zelf vertelt Hans elke avond één of meer verhalen begeleid door de veelzijdige muzikant Onno van Tongeren en zijn exotische instrumenten.

• do 01 sep Lezing: ‘Met verbeelding op pad’ Bekijk details

20:00 | Vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Na ruim twee jaar radiostilte zal het Historisch Informatie Punt (HIP) op 1 september a.s. weer een presentatie verzorgen in de Bibliotheek Oostland vestiging Pijnacker, Buurt & Zo.

• vr 02 sep Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

• vr 02 sep Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

• vr 02 sep Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

• ma 05 sep Samen Koken, Samen Eten Bekijk details

Van 10:30 tot 14:00 | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Elke maand komen vrijwilligers en deelnemers van het Taalhuis bij elkaar in onze vestiging in Buurt & Zo om lekkere gerechten met elkaar te maken en natuurlijk op te eten. Dit project staat in het teken van ontmoeting en taal.

• ma 05 sep Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

• ma 05 sep Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

Paginanavigatie