Resultaat 31 - 40 (van 496)

Weergaveopties:

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

• Worden wat je wil-spel Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | vestiging Berkel en Rodenrijs

In de Kinderboekenweek staat onze green screen klaar! Speel het spel ‘Worden wat je wil’ met je telefoon of onze tablet en ontdek welk beroep écht bij jou past. Door middel van een aantal grappige vragen kom je uit op een beroep dat het beste bij jou past. Natuurlijk is dat een beroep dat voorkomt in een boek.

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

• Taalcafé online Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | via Zoom

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen om met taal bezig te zijn.

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

do 14 okt

• BiebTalk | Wouter de Jong - Stuur je brein naar de sportschool! Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | Online

Wouter de Jong is bestsellerauteur van de Mindgym boekenreeks. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness en positieve psychologie verbetert hij je mentale kracht.

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo