Resultaat 31 - 40 (van 254)

Weergaveopties:

• Voorleesuurtje met Aniek en Nynke Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Online uitzending vanuit CulturA & Zo

Op de laatste zondag van de maand is er om 10:30 uur een superleuk voorleesuurtje! Speciaal voor kinderen tussen de vijf en acht jaar. Dit zal verzorgd worden door Aniek (16) en Nynke (16). Zij zullen vanaf die datum iedere laatste zondag van de maand uit een tof kinderboek voorlezen. Dit doen de meiden vanuit het altijd gezellige CulturA & Zo. Het voorleesuurtje zal online starten. Hopelijk kunnen de kinderen ook snel fysiek verwelkomd worden in het cultureel kloppende hart van Nootdorp.

zo 28 mrt

Van 10:00 tot 14:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Heb je vragen over de digitale overheid? Bel naar de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

di 30 mrt

• Webinar Media Ukkie Dagen Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | online

In het kader van de Media Ukkie Dagen (26 maart t/m 2 april 2021) neemt Denise Bontje van Mediasmarties.nl je tijdens de webinar ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’ mee in het media aanbod voor jonge kinderen. Welke media zijn beschikbaar? Waar moet je als ouders op letten en welke media passen in een gezond mediamenu voor jonge kinderen? Hoe zorg je voor de nodige balans?

wo 31 mrt

Van 09:30 tot 10:30 | Elke week | via Zoom

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen om met taal bezig te zijn.

do 01 apr

Van 10:00 tot 14:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

vr 02 apr

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | via Zoom

za 03 apr

• Inleveren en/of afhalen speelgoed bij Speelotheek Harlekino Bekijk details

Adorable little child, boy, sitting in a book store, reading books Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

De huidige coronasituatie laat het helaas nog niet toe om volledig open te gaan. Het is vanaf nu wel mogelijk om voor bestaande Harlekino leden speelgoed te lenen of in te leveren op afspraak op basis van reservering van een tijdslot op zaterdagmiddag.

za 03 apr

Van 10:00 tot 14:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs