Resultaat 381 - 390 (van 417)

Weergaveopties:

• di 20 jun Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

• wo 21 jun Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

• do 22 jun Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

• do 22 jun Taalcafé online Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | via Zoom

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen om met taal bezig te zijn.

• vr 23 jun Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

• ma 26 jun Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

• di 27 jun Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

• di 27 jun Samenlezen in Bleiswijk, 't Web Bekijk details

AMSTERDAM - Culturele Aphotheek Van 10:30 tot 11:30 | Bleiswijk, 't Web

Samenlezen prikkelt de fantasie en brengt mensen bij elkaar. Het unieke aan Samenlezen is dat je samen hardop leest en bespreekt wat jou in een tekst raakt. De sfeer is ontspannen en gezellig. Het gaat er niet om de betekenis of de waarheid achter een tekst te achterhalen, maar om op verschillende manieren naar iets te kijken.

• wo 28 jun Speelochtend Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Deze speelochtenden zijn gezellige bijeenkomsten waar ouders elkaar kunnen ontmoeten en peuters met elkaar kunnen spelen. Tevens wordt de mogelijkheid geboden aan ouders om meer te weten te komen over verschillende thema’s op het gebied van opvoeding en verzorging.

• wo 28 jun Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo