Resultaat 341 - 350 (van 437)

Weergaveopties:

Van 09:30 tot 10:30 | Elke week | via Skype

Helaas kunnen de Taalontmoetingen niet doorgaan in de bibliotheek, gelukkig is er nog wel een manier om Nederlands te leren.

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

• Leesclub Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | via WhatsApp

• Taalcafé (een op een) met Bertha Bekijk details

Van 19:30 tot 20:30 | Elke week | via WhatsApp

Helaas kunnen de Taalcafés niet doorgaan in de bibliotheek, gelukkig is er nog wel een manier om Nederlands te praten.

ma 22 feb

Van 19:30 tot 20:30 | Elke week | via Zoom of FaceTime