Resultaat 21 - 30 (van 254)

Weergaveopties:

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | via Zoom

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen om met taal bezig te zijn.

za 20 mrt

• Inleveren en/of afhalen speelgoed bij Speelotheek Harlekino Bekijk details

Adorable little child, boy, sitting in a book store, reading books Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

De huidige coronasituatie laat het helaas nog niet toe om volledig open te gaan. Het is vanaf nu wel mogelijk om voor bestaande Harlekino leden speelgoed te lenen of in te leveren op afspraak op basis van reservering van een tijdslot op zaterdagmiddag.

za 20 mrt

• Informatiepunt Digitale Overheid telefonisch spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 14:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Heb je vragen over de digitale overheid? Bel naar de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

• Muziek op schoot Bekijk details

Van 16:00 tot 16:25 | Via Zoom

Muziek op Schoot-juf Félice van der Sande leest een prentenboek voor en neemt de kinderen mee in het thema van het verhaal met liedjes en muziek. Fijn om te luisteren en vrolijk mee te doen vanuit je huiskamer, de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf.

di 23 mrt

• Lezing ‘Vrolijk besparen in tijden van crisis’ door Marieke Henselmans Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | online via Zoom

Besparingsdeskundige Marieke Henselmans geeft op dinsdag 23 maart 2021 om 20.00 uur een gratis interactieve lezing vol met tips waarmee je financieel heelhuids door de coronacrisis kunt komen.

Van 09:30 tot 10:30 | Elke week | via Zoom

do 25 mrt

• Webinar: Pubers & Poen Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | via Zoom

Wist je dat kinderen die van hun ouders met geld leren omgaan later beter rondkomen en minder kans hebben op financiële problemen of schulden? Ouders spelen een belangrijke rol als het gaat om de financiële toekomst van hun kind. Daarom organiseren we het webinar: Pubers & Poen, wat kun je als ouder het beste doen?

do 25 mrt

• Informatiepunt Digitale Overheid telefonisch spreekuur Bekijk details