Resultaat 21 - 30 (van 470)

Weergaveopties:

• ma 29 aug Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

• ma 29 aug Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

• di 30 aug Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

Nieuwe mensen leren kennen? En ook je Nederlands oefenen? Bij het Taalcafé ontmoet je andere mensen en ben je met taal bezig.

• di 30 aug Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

• di 30 aug Informatie- en Inschrijfdag 'Computer-, Tablet- en Smartphonecursussen Najaar 2022' Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

Belangstellenden die kennis willen maken met het cursusprogramma van SeniorWeb Lansingerland dat begin september van start gaat kunnen op dinsdag 30 augustus 2022 terecht. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Van 10:00 tot 12:00 | Vestiging Bleiswijk, 't Web

Op dinsdag 30 augustus kan men tussen 10.00 en 12.00 uur terecht in onze vestiging in Bleiswijk voor informatie over het cursusprogramma van SeniorWeb Lansingerland dat begin september van start gaat. Medewerkers van SeniorWeb informeren u over de mogelijkheden om uw vaardigheden met de computer, smartphone of tablet te vergroten en geven persoonlijk advies over welke cursus of workshop het beste bij u past. Ook als u nog helemaal niet bekend bent met computers of internet.

• di 30 aug Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

• di 30 aug Spreekuur wethouder Simon Fortuyn Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | vestiging Bleiswijk, 't Web

Eens in de 6 weken houdt wethouder Simon Fortuyn (kernwethouder Bleiswijk) zijn spreekuur in Bibliotheek Oostland, vestiging Bleiswijk, 't Web. Bent u inwoner van Bleiswijk, en heeft u een vraag voor de wethouder? Dan kunt u deze stellen tijdens dit spreekuur. Om deel te nemen aan het spreekuur hoeft u geen afspraak te maken.

• di 30 aug Informatie- en inschrijfdag 'Computer-, Tablet- en Smartphonecursussen Najaar 2022' Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Vestiging Berkel en Rodenrijs

Op dinsdag 30 augustus kan men tussen 20.00 en 22.00 uur terecht in onze vestiging in Berkel en Rodenrijs voor informatie over het cursusprogramma van SeniorWeb Lansingerland dat eind januari van start gaat. Medewerkers van SeniorWeb informeren u over de mogelijkheden om uw vaardigheden met de computer, smartphone of tablet te vergroten en geven persoonlijk advies over welke cursus of workshop het beste bij u past. Ook als u nog helemaal niet bekend bent met computers of internet.

• wo 31 aug Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo