Resultaat 21 - 30 (van 457)

Weergaveopties:

• Film: Den Skyldige Bekijk details

20:00 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

In afwachting van een rechtszaak omtrent zijn handelen bij een incident, is politie-agent Asger uit zijn functie ontheven en gedwongen om te werken bij de alarmcentrale. Hij beantwoordt een noodoproep van een verwarde vrouw die vermoedelijk slachtoffer is van een ontvoering. Met de telefoon als enige hulpmiddel begint Asger aan een race tegen de klok om de vrouw op te sporen.

za 29 feb

• Kinderfilm: Brammetje Baas Bekijk details

10:30 | CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp

Brammetje Baas denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep drie te gaan. Maar dan komt hij bij de strenge meester Vis in de klas. De ouderwetse meester Vis heeft geen oog voor de binnenwereld van het bewegelijke ongeconcentreerde jongetje en zet alles op alles om Brammetje in de pas te laten lopen. De ouders van Brammetje worstelen met de vraag in hoeverre zij van hun zoontje moeten verlangen dat hij zich aanpast zonder doodongelukkig te worden.

zo 01 mrt

• Samen Koken, Samen Eten Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Elke maand komen vrijwilligers en deelnemers van het Taalhuis bij elkaar in onze vestiging in Pijnacker om lekkere gerechten met elkaar te maken en natuurlijk op te eten. Dit project staat in het teken van ontmoeting en taal.

ma 02 mrt

• Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

ma 02 mrt

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

di 03 mrt

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

wo 04 mrt

• Stof Tot Taal Bekijk details

Van 14:30 tot 16:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

Nederlands oefenen en creatief bezig zijn.

wo 04 mrt

• Taalpunt Spreekuur Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Ontmoet!

• Taalcafé Oostland Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | vestiging Bleiswijk, 't Web

• Computer-, Tablet- en Smartphone inloopspreekuur Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Ontmoetingscentrum De Leeuwerik, ruimte 'De Mus'

Heeft u wel eens problemen met de computer? Of heeft u vragen over het installeren en de werking van programma's? Dan kunt u iedere donderdag terecht bij De Leeuwerik.