Resultaat 21 - 30 (van 427)

Weergaveopties:

• Online inloopspreekuur Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | online via Jitsi Meet

Heeft u wel eens problemen met de computer? Of heeft u vragen over het installeren en de werking van programma's? Dan kunt u iedere donderdag online terecht via Jitsi Meet.

do 08 okt

• Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

do 08 okt

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Het Taalpunt is het fysieke punt in de bibliotheek waar inwoners terecht kunnen voor informatie en advies over taal.

vr 09 okt

• Informatiepunt Digitale Overheid inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

vr 09 okt

• Nanie's Roti Bekijk details

Van 10:00 tot 17:00 | Elke week | vestiging Pijnacker, Buurt & Zo

Wist u dat in Buurt & Zo in Pijnacker ook van een kop koffie met eventueel gebak kunt genieten? In de Henk & Julia Lounge is er zelfs een terrasje om rustig wat te lezen met een kopje thee.

za 10 okt

• Cursus 'Kunst in de Bieb!' Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | vestiging Bergschenhoek, Onmoet!

Doe mee aan de cursus ‘Kunst in de Bieb!’ waarbij we kijken naar kunstwerken. Wat zien we? Wat gebeurt er? Waar zien we dat aan? Maar ook: wat doet het met jou?

ma 12 okt

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | vestiging Berkel en Rodenrijs

di 13 okt

• Cursus Open Boek Bekijk details

Van 13:30 tot 16:30 | Buurt & Zo, Prins Hendrikstraat 28, Pijnacker

De cursus Open Boek 2.0, een actuele versie van de eerdere Open Boek-cursus, leidt op tot leescoördinator.

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | vestiging Nootdorp, CulturA & Zo

• Donorregistratie informatieavond Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | vestiging Berkel en Rodenrijs

Op 1 juli 2020 ging de nieuwe Donorwet in. Nederlanders van 18 jaar en ouder zijn automatisch donor wanneer zij overlijden. Ook ouderen! Wie geen donor wil zijn voor organen of weefsel moet dit vastleggen in het Donorregister. Hoe legt u uw keuze vast? In vestiging Berkel en Rodenrijs geeft SeniorWeb informatie op woensdag 14 oktober van 20.00 tot 22.00 uur.